Ivana Miranović o kolekciji ‘The One’: Mlada je sada mnogo opuštenija u vezi samog čina vjenčanja, akcenat je na mladencima

Crnogorska dizajnerka Ivana Miranović objavila je teaser 'Runaway Brides'-'Odbjegle mlade' kao simpatičan uvod u kolekciju ‘The One’, koju će publika imati prilike da vidi u avgustu. Sa Ivanom smo prokomentarisali 'bum' koji su izazvala dva modela uslikana na Kubi, a ona nam je uz osmijeh rekla 'tek ćete da vidite kakvu kolekciju vjenčanica spremam'.
Ivana Miranović o kolekciji ‘The One’: Mlada je sada mnogo opuštenija u vezi samog čina vjenčanja, akcenat je na mladencima

Foto: Milica Nedeljković, privatna arhiva

“Runaway Brides” tj. “Odbjegle mlade” fotografisane na Kubi samo je simpatičan uvod u kolekciju ‘The One’, Miranovićeve koja stoji iza svog brenda “Itsa couture”, koji je od samog osnivanja, osvojio srca mnogih dama.

Ivana je za Standard najavila kolekciju vjenčanica koju priprema u svom ateljeu i za koju kaže da će fascinirati sve buduće mlade, i pomjeriti dosadašnja poimanja kako mlada treba da izgleda…

“Teaser kampanje uslikan je na Kubi u nekom opuštenijem ambijentu nakon perioda dvogodišnjeg karantina koji nas je, pored svega što nam je uzeo, donio da više razmišljamo o sebi, da jasnije vidimo svoje ciljeve i da sa naglašenim samopouzdanjem biramo osobu sa kojom želimo da provedemo čitav život”, kaže nam Miranović.

Koliko se stil vjenčanica i samih vjenčanja promijenio od pandemije kaže:

“Lockdown je promijenio naše stavove o tome kako treba da izgleda naše vjenčanje, sa akcentom na sami čin vjenčanja i na mladence, a samim tim i kako treba da izgleda vjenčanica”, objašnjava te dodaje:

“Kolekcija ‘The One’ koja će biti predstavljena krajem ljeta je nešto što jedva čekam da podijelim sa publikom”, kaže uz osmijeh.

Ivana Miranović, privatna arhiva, Foto: Milica Nedeljković

A kakva je sada mlada, šta želi, očekuje…

“Ono što me raduje je da je tipična mlada, sada u odnosu na prethodni period u kome je bila opterećena ogromnim brojem detalja oko same organizacije događaja, zvanica, sada fokusirana na sebe, ležernija, dozvoljava sebi da bude duhovita, prirodnija, opuštenija, da vjenčanica bude u midi ili mini varijanti, pa čak u bojama drugačijim od bijele”, otkriva.

Klijentkinje su kako kaže pokazale veliko interesovanje za kolekcijom vjenčanica.

“Smatram i da sam dovoljno zrela kao dizajner da ispunim očekivanja žena koje mi povjere takav zadatak”, zaključila je dizajnerka u razgovoru za Standard.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

UŽIVO: U Kijevu ponovo eksplozije, ruski konvoj dug 27 km ide ka gradu

Miranović: Suština moje smjene je izmještanje Filermose i Mauzoleja

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

TAJNA OPERACIJA UPRAVE PRIHODA I CARINA: Cigarete spaljene bez znanja policije, pred Miloševićevom komisijom

Kažanegra: Smijeniće ga za pet-šest dana, tako su mi rekli (AUDIO)

Đurašković Daniloviću: Moraćete se navići na hrabri i ponosni “polusvijet” koji iznad svega voli Crnu Goru

Odlična turistička posjećenost Podgorice: Avgust u znaku manifestacije Ajmo na Moraču