Policija podnijela prijavu protiv Severine: Vrijeđala socijalnu radnicu?

Protiv Severine Vučković policija je podnijela prijedlog optužnice Prekršajnom sudu u Hrvatskoj zbog sumnje da je pjevačica remetila javni red i mir.
Policija podnijela prijavu protiv Severine: Vrijeđala socijalnu radnicu?

Severina

Prije dva mjeseca Centar za socijalni rad je podnio prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv Severine zbog agresivnog ponašanja.

Naime, pjevačica je telefonom pozvala Centar za socijalni rad, a nije birala riječi prema socijalnoj radnici, pa ju je tako navodno pitala “sa kojim pravom šalje drugog socijalnog radnika na njenu adresu da posjeti majku”.

Socijalna radnica je navela da je pokušala da objasni pjevačici da oni moraju da reaguju na svaku prijavu koja ima sumnja da je izvršeno nasilje.

“Međutim, nju ne zanima šta imam da kažem, nego nastavlja: Je… vam majku svima, ovo je zaje…, zaje… me već devet godina i sad je dosta”, navodi socijalna radnica navodne Severinine riječi.

Severina je nakon toga nastavili da vrijeđa i ostale zaposlene, pa je socijalna radnica morala da je prijavi zbog načina komunikacije.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u članku 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na štetu zaposlene Centra za socijalni rad Zagreb te će optužni prijedlog biti podnijet Opštinskom prekršajnom sudu u Zagrebu redovnim putem”, piše u policijskom obavještenju, prenosi 24sata.hr.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

IZVJEŠTAJ ZA 2021. GODINU: Povećan broj prijavljenih za visoku korupciju, 10.742 krivične prijave, SDT optužilo 153 lica

Vlada smijenila članove UO Centra za socijalni rad za Prijestonicu, Milošević: Navodi iz Rješenja netačni, žele podobne kadrove

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Milošević ipak znao s kim sjedi? Abazović kaže da ga je upozorio iako je i sam prijatelj sa Bulatović na Facebooku

Ovo je manekenka koja je bila vezi sa škaljarcem ubijenim na Pagu? Učestvovala u Parovima, povezivali je s fudbalerima

Novi detalji obračuna ispred noćnog kluba: Državljanin Srbije pucao u Crnogorca

Ambasador Presker za STANDARD: Uprkos padu Vlade još ima mogućnosti da se naprave ključni koraci u pravcu popunjavanja pravosudnog sistema