Preminuo novorođeni sin Kristijana Ronalda

Portugalski fudbaler Kristiano Ronaldo objavio je tužnu vijest kako je preminuo jedan od njegovih blizanaca koje je očekivao sa djevojkom Georginom Rodriguez.
Preminuo novorođeni sin Kristijana Ronalda

Foto: Instagram

Ronaldo je u objavi na društvenim mrežama potvrdio da je Georgina na svijet donijela malu djevojčicu, ali da je dječak nažalost preminuo pri porođaju.

Dodao je da je bol koju osjećaju nemjerljiv, ali da im rođenje njihove kćerkice daje snagu da nastave dalje uprkos velikom gubitiku. Takođe, zamolio je da ljudi poštuju njihovu privatnost i da imaju razumijevanja u ovom teškom trenutku.

“S najdubljom tugom objavljujemo smrt našeg sina. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo ljekarima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku”, navodi se u poruci.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Preminuo legendarni bubnjar Roling Stounsa Čarli Vots

Abazović: Nema kalkulacija sa prozapadnim putem, Crna Gora najbliža opciji da zadrži postojeći sastav Vlade

Gledajte naprijed jer je istorija već na vaša ramena stavila dovoljno tereta

SRĐA PAVLOVIĆ: Opsada Dubrovnika – rat za mir

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

PODJELA NIJE GOTOVA: Bošnjačkoj stranci tri resora, Miljanić ministar bez portfelja, Nimanbegu vjerovatno bez ministarstva

KONKURS ZA UPRAVU PRIHODA I CARINA: Prvorangirani Rade Milošević i Jelena Đukić

Đukanović: DPS će podržati manjinsku vladu, priželjkujem da u nju uđu i predstavnici SD-a

Uprava za katastar i imovinu za STANDARD: U pripremi spisak nekretnina i imovine u vlasništvu ruskih državljana koji su pod sankcijama