Izvor: Danas

Tamara Vučić: Kada moj muž predstavlja ekonomske rezultate pažnja mi popušta

Supruga predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, Tamara Vućić rijetko se eksponira pa je to razlog zbog čega svaki njen intervju, poput ovog najnovijeg objavljenog u magazinu Hello, privlači veliku pažnju javnosti.
Tamara Vučić: Kada moj muž predstavlja ekonomske rezultate pažnja mi popušta

Novinarka Hello je naime sa Tamarom Vučić, koju je predstavila kao „uspješnu mladu damu, diplomatu od karijere i filantorpa“ pričala o laganim ljetnjim temama vezanim za lajfstajl.

Naravno, razgovor nije mogao da protekne bez pominjanja Aleksandra Vučića, što je sasvim normalno jer je on njen suprug, ali i nesporno najmoćnija politička ličnost u zemlji. Ono što je posebno privuklo pažnju u tekstu je odgovor Tamare Vučić na pitanje novinarke magazina Hello koliko se posljednjih godina poboljšala pozicija nekih od najosjetljivijih kategorija srpskog društva.

“Nisam neko ko voli cifre, čak i ne stojim sa njima najbolje. To zna i moj suprug jer mu uvijek kažem da, kada predstavlja ekonomske parametre uspjeha naše zemlje, moja pažnja u tom trenutku popušta. Ja nisam ekonomista, moja percepcija je drugačija… ” istakla je Vučić, iznijevši ipak u nastavku odgovora statističke podatke na postavljenu temu.

Postavljeno joj je i pitanje koliko se promijenio položaj žena u Srbiji.

“Recimo, za mene je sjajan podatak da žene u Srbiji studuraju tehniku deset puta češće nego na zapadu. Voala! Najvažnije je, čini mi se, da jedna drugu podržavamo. Ta vrsta ženske solidarnosti može planine da pomjera ” ističe ona.

Za Tamaru Vučić je idealan odmor onaj koji „vrvi od akcije“. Ipak, kako otkriva za Hello, ovog ljeta planira nešto drugačije i nada se da će uspjeti da izdvoji nekoliko dana za porodično putovanje, negdje gdje joj mir neće remetiti notifikacije sa telefona, mejlovi i vijesti.

U intervjuu otkriva i da je veliki gurman, ali da je u jednom trenutku morala da povede računa i po prvi put zatraži savjet nutricioniste.

“I zaista, korigovala sam ishranu i popravila i zdravstveni i estetski parametar. Što, naravno, ne znači da sa velikim uživanjem ponekad ne pojedem omiljenu pitu ili ćevape i pomfrit”, kaže Tamara Vučić.

Supruga predsjednika Srbije je evocirala uspomene i na detinjstvo i kao najveću dogodovštinu iz tog perioda, uz opasku da to nije za pohvalu, navela bježanje iz obdaništa.

U intervjuu Tamara Vučić naglašava da se prošle godine podsjetila šta znači biti planinar i popela na vrh Rtnja.

„Za nekoga je to možda lagani poduhvat, ali meni je bio važan jer me je vratio u djetinjstvo“, istakla je.

Navodi i da obaveze završava u kontinuitetu u prvom dijelu dana.

“A poslije toga se presvlačim u udobnu haljinu ili trenerku. Tada sam pravo dijete sa svojim djetetom”, kaže Tamara Vučić.

S obzirom da intervju na lajfstajl temu za selebriti magazin ne može da prođe bez toga uslijedilo je naravno i pitanje vezano za omiljeni autfit.

“Veliki sam fan haljina, a posljednjih godina prijaju mi i odjela. Nosim visoke potpetice, i to iz zadovoljstva ” ističe „prva dama“ Srbije.

Nije moglo da izostane ni uobičajeno pitanje o najvećem uzoru.

“Moram da priznam da nemam uzor oličen u jednoj osobi. Volim da prepoznam pozitivne osobine u ljudima koje upoznajem, da ih sagledam i pokušsm ds ih usvojim. Dakle, divim se osobinama, ne osobama”, rekla je Tamara Vučić.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Čovjek koji će izdati Putina?

Sisojev: Srbija je direktni eksponent ruske politike na Balkanu

Krivokapić: Imao sam informacije da se sprema državni udar

La Repubblica: Vučićev sin menadžer fudbalera Dušana Vlahovića

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Kako se ljetovalo u Jugi: Slika u koju je stalo sve što nam fali

(Video)Incident u Skupštini; Ivanović Milačiću: Nemoj da se dignem da ti nos slomim

Mitropolit Mihailo za STANDARD: Neću potpisati Temeljni ugovor u kojem se ne garantuje služba u crnogorskim svetinjama

Joković: U petak će se na Vladi glasati o potpisivanju Temeljnog ugovora sa jedinom kanonskom crkvom u Crnoj Gori – SPC