Izvor: nova.rs

Šta će naslijediti Nikolina: Vidoje joj ostavio nakit vrijedan stotine hiljada eura

Voditeljka Nikolina Pišek se prije nekoliko dana suočila sa velikim gubitkom, kada joj je iznenada preminuo suprug Vidoje Ristović. Vest o njegovoj smrti pogodila je cijelu porodicu, a Ristović je sahranjen juče na Novom groblju.
Šta će naslijediti Nikolina: Vidoje joj ostavio nakit vrijedan stotine hiljada eura

instagram

Tokom braka poznate voditeljke i istoričara umjetnosti često se pisalo o nakitu koji je Nikolina dobijala, a čija vrijednost se procijenila na nekoliko stotina hiljada eura.

Mediji su svojevremeno prenijeli da ju je Vidoje zaprosio prstenom u vrijednosti od čak 15.000 eura.

“Inače, moj bračni prsten, čak i da ga imam, ne bi ga detektovali kao bračni prsten jer ga ne nosim. Dobro, u zadnje vrijeme ga čak i nosim često, ali ni moj suprug, ni ja nismo nešto konvecionalni i ni on ga ne nosi. Ali, ja svoj bračni prsten jako volim, tako da ću ga zadržati čak i ako se razvedem”, rekla je jednom prilikom Nikolina.

Poznati par je veliku pažnju javnosti privukao prije dvije godine, kada su opljačkani tokom odmora u Hrvatskoj. Tom prilikom su sa sobom imali skoro 68.000 eura u kešu, ali i nakit u vrijednosti od 200.000 eura.

Sve to, kako je voditeljka tvrdila, nestalo im je iz vile koju su rentirali, a iz koje su izbačeni. Nikolinu su kasnije pitali zbog čega je na odmor nosila skupocjeni nakit.

“Suprug je podigao novac iz jedne banke u Splitu jer potpisujemo ugovor za kuću u Zagrebu i to je trebala da bude kapara. Što se tiče nakita, ne znam čemu drama? Žena sam koja obožava nakit i volim da ga mijenjam. Zašto ja to ne bih nosila sa sobom ako je moje vlasništvo? Vidoje je pak strastveni ljubitelj satova, to mu je ljubav”, rekla je tada Nikolina.

Među nestalim nakitom našlo se nekoliko komada koje je Nikolina rado nosila: Ženski prsten Cartier Panther (25.000 eura), Narukvica Cartier Love s brilijantima (40.600 eura), Chopard prsten 3.75 ct (bijelo zlato) vrijednosti 65.000 eura.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Ko je bio Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek: Istoričar umjetnosti, prošle godine spasio joj život

Banke od kamata ostvarile prihod od 148 miliona, a od provizija skoro 38 miliona eura

Za konsultantske usluge za 30 dana izdvojeno više od 2,5 miliona eura

CKB i NLB napravile najveći profit, u minusu samo Komercijalna

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Jovaniću određeno zadržavanje do 72 sata

Gile Stanišić pušten da se brani sa slobode: T.R. pred tužiocem negirala navode iz prijave, izjavila da se nije ponašao nasilnički prema njoj

Razić zaposlila 165 novih radnika u ‘Đinu Vrbicu’, za stare nema mjesta – ADŽAGIĆ za Standard: Otpušten sam jer sam musliman, davali su mi da dijelim djeci hranu bez sanitarne knjižice

Skup podrške palestinskom narodu sjutra u Podgorici