Zagonetka koju navodno FBI postavlja kandidatima za agente: Znate li rješenje?

Američki FBI svakom kandidatu postavlja složenu zagonetku koja navodno određuje da li ste dovoljno pametni da postanete specijalni agent.
Zagonetka koju navodno FBI postavlja kandidatima za agente: Znate li rješenje?

Metju Palandra podijelio je mozgalicu sa svojih 5,1 miliona TikTok pratilaca, tvrdeći da rješavanje zagonetke može biti znak da imate ono što je potrebno da se pridružite FBI, prenosi Nova.rs. No, iako možda to nije jedan od zahtijeva, zagonetka je izazvala veliku polemiku na mrežama gdje su mnogi davali različita rješenja.

“Muškarac i žena izlaze na piće na svom prvom sastanku. Vreo je ljetni dan, tako da dok muškarac i žena čekaju na obrok, oboje dobijaju čašu ledene vode. Žena se jako znoji i dodatno je žedna, pa odmah na početku ispija tri čaše ledene vode, dok je muškarac pio samo gutljaje vode tokom obroka. Kasnije tog dana, muškarac šalje poruku ženi govoreći joj da je bolestan i da se osjeća izuzetno slabo. A prije ponoći, policija je proglasila čovjeka mrtvim. Kada je žena privedena na ispitivanje, utvrđeno da su i ona i piće njenog partnera bili otrovani“, dodaje.

Vi bi trebalo da objasnite zašto je muškarac umro, a žena nije.

Postoji veliki broj verzija rješenja misterije koji se mogu naći na internetu.

Ali, rješenje koje se traži je da je otrov bio u kockama leda.

Ženina intenzivna žeđ joj je na kraju spasila život jer je brzo popila vodu, prije nego što je led uspio da se otopi. Njen partner je, s druge strane, pio njegovu vodu polako, dajući dovoljno vremena da se otrov otopi u njegovom piću.

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Adžić: Učestvovaćemo u popisu, ali i pažljivo pratiti sprovođenje

Vuković: Spajić još uvijek ima priliku da dokaže da drži do date riječi i donese...

IJZ: ODT Podgorica da ispita je li Pavličić uništavala dokumentaciju

Pogledajte nove Voli cijene!