Izvor: Najžena.rs

Zbog nje je okončao brak: ONA JE BILA NAJVEĆA LJUBAV MIŠE KOVAČA

O njihovoj ljubavi brujala je cijela Jugoslavija. Dok su ih jedni podržavali, bilo je puno onih koji su ih osuđivali i negodovali. Bilo kako bilo, njihova ljubav kao da je od početka bila osuđena na propast.
Zbog nje je okončao brak: ONA JE BILA NAJVEĆA LJUBAV MIŠE KOVAČA

Foto: lokalpatrioti-rijeka.com

Ovako je sve počelo…

Kada su se upoznali Anita je imala samo 18 godina, dok je Mišo Kovač imao 30, a ono što je najšokantnije u ovoj priči je da je popularni pjevač bio u braku.

Kako su mnogi govorili Anita je bila djevojka nestvarne ljepote i harizme, a u prilog tome ide i činjenica da je proglašena za najljepšu Jugoslovenku.

https://www.instagram.com/p/CN5uu6sn_cN/

Bavila se manekenstvom, a kada su je na jednom od takmičenja pitali da li ima dečka, odgvorila je potvrdno. Taj momak bio je upravo Mišo Kovač.

Iako je djelovala srećno, u tom momentu dešavale su joj se nimalo prijatne stvari u životu. Mišo i ona su se ludo zaljubili, a ubrzo i sklopili brak. Toj ideji snažno se protivila njena porodica. Njena majka je bila protiv njihovog viđanja i vjerovala je da će joj ta veza donijeti samo nevolje.

S druge strane, Mišo je još uvijek bio u braku, ali je nakon jednog nastupa skupio hrabrost i sve priznao supruzi.

Odmah nakon toga otišao je na dvomjesečnu turneju po Srbiji i Bosni i Hercegovini. U nekim mjestima mu se pridružila i Anita.

Mišo i Anita su se vjenčali i dobili sina Edija i ćerkicu Ivanu. Njihov luksuzni stan bio je u Zagrebu, a zajedno su cio svijet proputovali.

– Mi smo imali dosta “porođajnih muka” kad smo se sreli. Ona je bila gimnazijalka, ja oženjen čovjek. Stvarno sam želio da budemo zajedno – priznao je Mišo u jednom intervjuu.

Godine pune bola

Iako je nakon svih poteškoća sve djelovalo idilično, usledila je jeziva tragedija koja će promijeniti sve.

Njihov sin, Edi je nastradao u ratu 90-ih i “savršena porodica” je tad raspala.

Mišo je tad upao u depresiju i pio je tablete za smirenje.

– I ja sam mjesec dana bila na tabletama, nakon čega sam se osvijestila i rekla sebi da tako više ne smije da ide – prepričala je Anita o svom najtežem periodu života.

Vijest koja je kao bomba odjeknula samo nekoliko mjeseci kasnije šokirala je mnoge. Naime, Mišo Kovač je odlučio da napusti porodicu i sreću pronađe u zagrljaju druge žene astrološkinje Silvije Conte-Calvi Marković. Upoznao ju je slučajno i u njoj je vidio kao osobu koja će mu konačno donijeti mir.

Anita i MIšo

Mišo je samo otišao iz našeg stana. Nakon nekoliko dana, koliko mi je trebalo da ga dobijem telefonom, Mišo i ja smo se našli u motelu Plitvice na zagrebačkoj obilaznici. Dok smo sjedeli za stolom i dok sam ga gledala, mogla sam samo reći da ne vjerujem da mu se to dogodilo. Mišo je samo kratko rekao: “Eto, dogodilo se.” Meni se to nikad ne bi dogodilo, pomislila sam i otišla iz motela. To je bio kraj naše ljubavi – priznala je svojevremeno Anita, a piše “Najžena”.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Svetosavska: Ako se kandiduje Andrija Mandić, idemo i mi sa svojim kandidatom

DETALJI OPTUŽNICE PROTIV KAVČANA: Bili sigurni da neće biti uhapšeni, snimili Vukotića kako umire

Uhapšena Bjelopoljka: Pretresom vozila policija pronašla i oduzela 67 mobilnih telefona

Trobojka i u kabinetu predsjednika Opštine Zeta