Abazović sa Sindikatom: Država nije gluva na zahtjeve pripadnika UP

Vladi je spremna da iskaže punu podršku s ciljem rješavanja problema povećanja zarada i drugih tekućih pitanja koji godinama muče pripadnike Uprave policije, poručio je premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović na današnjem sastanku sa predsjednikom Sindikata Uprave policije Mladenom Šuškavčevićem.
Abazović sa Sindikatom: Država nije gluva na zahtjeve pripadnika UP

Kako je saopšteno iz Kabineta predsjednika Vlade, Abazović je saslušao i uvažio zahtjeve koje Sindikat Uprave policije ima i kvalifikovao ih opravdanim, navodeći da država nije gluva na zahtjeve pripadnika Uprave policije.

”U tom smislu, premijer Abazović je iskazao spremnost da na Vladi iskaže punu podršku s ciljem rješavanja problema povećanja zarada i drugih tekućih pitanja koji godinama muče pripadnike Uprave policije. Uz to, dogovoreno je da se u narednom periodu, kroz resorna ministarstva iniciraju aktivnosti u cilju trajnog rješavanja problema službenika policije”, poručeno je u saopštenju.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Pala Vlada Dritana Abazovića

ABAZOVIĆ o Belvederu: Neodgovorni pojedinci željeli da se zapali Crna Gora, nije im uspjelo; Temeljni ugovoru sa SPC će biti javan

(VIDEO) KONJEVIĆ: Milošević organizator šverca, Abazović znao za to

Abazović: Spreman sam i da podnesem ostavku nakon deblokade pravosuđa, nije tačno da nije bilo rasprave o Temeljnom ugovoru

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Formula za uspješan brak je LJUBAV: Draginja Vuksanović Stanković za Standard o porodici, karijeri, kćerki…

Milatović: Šest potencijalnih kandidata za gradonačelnika

Švedski mediji bruje o herojskom činu njihovog parlamentarca u Podgorici (FOTO, VIDEO)

Micev: Početkom naredne sedmice zahlađenje, moguć i snijeg