Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dijela portala Standard (www.standard.co.me), saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja. Ukoliko se ne slažete s uslovima koji su ovdje navedeni, molimo Vas da ne koristite ovaj portal.

Ni jedan dio portala Standard ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. Korišćenje govora mržnje, ružnih riječi, vrijeđanje i diskriminacija na rasnoj, nacionalnoj, vjerskoj, polnoj i bilo kojoj drugoj osnovi smatra se kršenjem pravila i uslova korišćenja portala.

Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste servise našeg portala, ukoliko ne krše uslove korišćenja.

Informacije i servisi

Informacije koje se nalaze na portalu Standard su javne, preuzete iz drugih medija, sa jasno navedenim izvorima kao takve bez modifikacija objavljene,te portal Standard ne može preuzeti odgovornost za njihov sadržaj.

Autorski tekstovi u vlasništvu portala Standard su tačni i javnosti su ponuđeni u najboljoj namjeri. Portal Standard ima neotuđivo pravo da mijenja autorske sadržaje koji su u njegovom vlasništvu po sopstvenom nahođenju.

Informacije objavljene na sajtu mogu biti zastarjele, korisnik servisa ima obavezu da provjeri tačnost navoda koji se pominju u sadržajima.

Ukoliko preuzimate informacije za objavljivanje na drugom mediju obavezni ste da portal Standard navedete linkom kao izvor.

Oglašavanje i linkovanje

Portal Standard ne snosi odgovornost za istinitost i kvalitet sadržaja reklamnih poruka,oglasa, kao i video sadržaja koji su linkovani na adrese drugačije od adresa u sklopu portala.
Istovremeno, Standard ne snosi odgovornost za eventualnu neistinitost navoda autora koji nijesu u sastavu portala Standard ili njenih saradnika.

Sadržaji do kojih se dolazi putem linkova i nalaze se na drugim sajtovima su van jurisdikcije portal Standard bez obzira što su u pitanju autorski prikazi ili navodi vlasnika sadržaja.

Portal Standard nema obavezu bezuslovnog linkovanja nekog Internet sadržaja.

Video sadržaji

Portal Standard je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može vidjeti na Standard nije u vlasništvu sajta Standard, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali … Samim tim sajt Standard nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni.To će prouzrokovati i uklanjanje sa portal Standard.

Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na sajtu portal Standard i nakon provjere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Vaše lozinke i bezbjednost naloga

Slažete se i razumijete da ste Vi odgovorni za očuvanje povjerljivosti lozinki koje su u vezi sa bilo kojim nalogom koji koristite da biste pristupili uslugama. U skladu sa tim, slažete se da ćete jedino vi biti odgovorni portal Standard za sve aktivnosti na vašem nalogu.
Ako primjetite bilo kakvo neovlašćeno korišćenje svoje lozinke ili naloga, slažete se da ćete odmah obavijestiti portal Standard.

Privatnost korisnika

Zaposleni portala Standard poštuju privatnost korisnika ovog sajta. Ipak, treba da znate da ako se od nas na osnovu Zakona, od strane nadležnog suda ili zahtijevom od strane drugih nadležnih organa za sprovođenje Zakona bude zahtijevalo da otkrijemo lične podatke, mi možemo to da učinimo.

Pored toga, ukoliko koristite linkove za sajtove trećih strana koji nisu pod kontrolom portala Standard preporučujemo da provjerite posebna saopštenja o privatnosti za te sajtove, prije nego što date bilo kakav lični identifikacioni podatak. Ne možete pretpostaviti da naša politika o privatnosti pokriva te druge sajtove.

Odricanje ododgovornosti

Portal Standard pruža informacije i svoje servise korisnicima u dobroj namjeri. Vi se izričito slažete da je upotreba servisa i korišćenje informacija portal Standard isključivo na Vaš riziki da se portal Standard ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu nastalu korišćenjem ovih informacija i servisa.

Mada pokušavamo da održavamo informacije, softveri sve ostale usluge na ovom sajtu ispravnim, bezbjednim i tačnim, sajt može da sadrži zastarjele informacije, greške ili propuste za koje mi ne priznajemo nikakvu, ni djelimičnu ni potpunu zakonsku odgovornost. Materijali sadržaji postavljeni na ovom sajtu su obezbijeđeni bez bilo kakve garancije.

Portal Standard zadržava pravo promjene sadržaja bez prethodne najave, uključujući i promjenu ove strane.

Zakonski sporovi

Za svaki spor koji nastane povodom korišćenja ovog sajta ili tumačenja odredbi Uslova korišćenja primjenjivaće se zakoni Crne Gore i biće nadležni odgovarajući sudovi na teritoriji Crne Gore.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Korišćenjem ove internet prezentacije neki podaci se automatski skladište, odnosno u statističke svrhe. Ti podaci obuhvataju ime Vašeg internet provajdera, u nekim slučajevima Vašu IP adresu, verziju Vašeg softverskog pretraživača (browser), operativni kompjuterski sistem koji je korišćen da bi se pristupilo našoj internet prezentaciji, vebsajt koji Vi koristite da biste nas posjetili, vebsajtove koje posjećujete dok ste u kontaktu sa nama, ukoliko je to u datoj situaciji primjenljivo, sve riječi na osnovu kojih ste pretraživali da biste došli do naše internet prezentacije (servis Google analytics). U zavisnosti od okolnosti, iz tih podataka se možda mogu izvući izvjesni zaključci o nekim posjetiocima vebsajta. Međutim, u tom kontekstu ne koriste se nikakvi podaci o ličnosti. Ovi podaci se automatski brišu nakon određenog vremena. Ukoliko smatrate da na neki način ugrožavamo Vaše lične podatke i bezbjednost možete nas kontaktirati na email [email protected] i oni će biti momentalno izbrisani.

Oglasi treće strane, sadržaj ili aplikacije prikazane na našim veblokacijama mogu takođe sadržati kolačiće samo ili u kombinaciji sa veblokacijama ili drugim tehnologijama praćenja koje postavljaju kompanije za oglašavanje na Internetu, ad mreže i usluge, dobavljači sadržaja, provajderi aplikacija ili oglašivači. Podaci koje prikupljaju mogu biti povezani sa vašim ličnim podacima ili mogu prikupljati informacije, uključujući i lične informacije, o vašim onlajn aktivnostima tokom vremena i preko različitih veb lokacija i drugih onlajn usluga. Oni mogu da koriste ove informacije da bi vam pružili reklamno (ponašanje) oglašavanje ili drugi ciljani sadržaj. Ne kontroliše motehnologije praćenja trećih strana ili kako se one mogu koristiti. Posjetioci naših veb lokacija treba da provjere politiku privatnosti odgovornog provajdera direktno kako bi vidjeli da li i kako koriste ove tehnologije i kako se možete odreći od ciljnog oglašavanja od njih.

Sve eventualne promjene u ovom saopštenju o čuvanju privatnosti biće objavljene na ovoj stranici. To vam omogućuje da se blagovremeno obavijestite o tome koje podatke skladištimo i na koji način prikupljamo i koristimo te podatke.

Kontakt