AMSCG: Mjestimično mokri putevi, sitniji odroni

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza i upozorili na sitnije odrone duž klisura i usjeka.
AMSCG: Mjestimično mokri putevi, sitniji odroni

Ilustracija

Saobraćaj na magistralnom putu M-6 na dionici Mihajlovica – (Ranče) Pljevlja zbog rekonstrukcije biće obustavljen od 11 do 15 sati.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje – Špiljani zbog radova saobraćaj će biti obustavljen od devet do 15 sati.

Zbog sanacije klizišta na magistralnom putu m-3 dionica Šćepan Polje-Nikšić promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na regionalnom putu R-13, od petlje Mateševo do istoimenog naselja, saobraćaj će zbog rekonstrukcije za sve vrste vozila biti privremeno obustavljen. Saobraćaj će se usmjeravati preko autoputa.

Na magistralnom putu M-3, dionica Debeli Brijeg-Meljine, u mjestu Topla, zbog sanacije klizišta saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog izgradnje bulevara od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta, saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog izgradnje objekta na magistralnom putu M-1 dionica Budva-Petrovac, u mjestu Bečići, režim saobraćaj biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova od osam do 11 sati.

Na magistralnom putu M-3, dionica Danilovgrad-Podgorica, u toku je rekonstrukcija puta, zbog čega se saobraća naizmjenično jednom trakom na mjestima radova, a mogući su povremeni prekidi saobraćaja ne duži od 15 minuta.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-1, dionica Mojkovačka ulica, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni sa povremenim prekidima ne dužim od 15 minuta.

Zbog sanacije regionalnog puta R-13, dionica Mateševo-Kolašin, u zoni Mateševa saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, sa povremenim prekidima ne dužim od 15 minuta.

Iz kompanije CRBC, koja pravi auto-put, obavijestili su da je pristup gradilištu dozvoljen samo zaposlenima uz posjedovanje nove propusnice.

Navodi se da je ograničenje brzine u tunelima 20 kilometara na sat (km/h), dok je ograničenje brzine kretanja na mjestima gdje su radovi završeni 40 km/h.

”Svako prekoračenje brzine će se evidentirati i adekvatno sankcionisati od policije”, kaže se u saopštenju.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

AMSCG: Saobraća se po pretežno suvim putevima

AMSCG: Oprez, putevi mokri i klizavi

AMSC:Kolovozi mokri, smanjena vidljivost

AMSCG: Putevi mjestimično mokri

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

SKANDAL U REŽIJI DEMOKRATA: Šarić i Peković od Zavoda za zapošljavanje dobili više od 100 HILJADA EURA

Vujović: Snaga SPC nije kao 2020. godine; Vlahović: Temeljni ugovor ne bi prošao ratifikaciju Skupštine

Pronađena Mirjana Radović koja je nestala u Podgorici

Sudija Femić saslušan u svojstvu svjedoka, u predmetu protiv Vesne Medenice