Bogdanović – Neziri: DPS kontinuirano posvećena implementaciji demokratskih standarada

Generalni sekretar Demokratske partije socijalista Aleksandar Bogdanović sastao se danas sa Damirom Nezirijem, direktorom za Zapadni Balkan Vestminsterske fondacije za demokratiju.
Bogdanović – Neziri: DPS kontinuirano posvećena implementaciji demokratskih standarada

Kako je saopšteno iz DPS-a, tokom sastanka istaknut je značaj saradnje s organizacijama koje nastoje da ekspertizom, edukacijama i analizama pruže podršku kreatorima politika o različitim pitanjima, imajući u vidu da to doprinosi unapređenju političkog obrazovanja.

Sagovornici su ocjenili da su programi političke edukacije, savjetovanja, razmjene iskustava i preporuka koji su se sprovodili i sprovode kroz saradnju sa Vestminsterskom fondacijom za demokratiju doprinjeli unaprijeđenju političke svijesti i demokratske zrelosti crnogorskog društva.

Bogdanović je istakao da je Demokratska partija socijalista u tim procesima imala ključnu ulogu imajući u vidu da je kao državotvorna partija kontinuirano posvećena evropskim vrijednostima, te aktivnom praćenju trendova modernih partija u demokratski razvijenim društvima i implementaciji brojnih standarda u oblasti organizacije i rada partije.

Bogdanović je, kako je navedeno u saopštenju, informisao o aktivnostima DPS-a koje se odnose na organizacionu, kadrovsku i programsku reformu unutar partije, kako bi unapređenjem kapaciteta u svim segmentima dali adekvatan odgovor za buduće unutrašnje političke procese, ali i one koji su aktuelni u regionalnim i međunarodnim okvirima.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Bogdanović: Da su sjutra izbori DPS bi se vratio na vlast

Smijenjen Aleksa Bečić

CEDEM: Zadovoljstvo Vladom na istorijskom minimumu, DPS i dalje najjači, Demokrate i DF skoro isti

Politički rebus za Berane, DPS može formirati koalicionu vlast u Ulcinju

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

FOTO Emina Čunmuljaj pozirala na Adi Bojani sa lubenicom, fanovi oduševljeni ljepotom supermodela

ROK, GRANT, BRANDO: Zavodnici koji su zapravo voljeli muškarce!

Nikolić pred djecom tukao trudnu Nerdu više od osam sati

Dodjela nagrada časopisa Komuna sjutra u Perjaničkom domu na Kruševcu