Grupa građana Cetinja: Veleizdajnike neće oburdati ni naši političari ni tuđi ambasadori. Oburdaćemo ih mi

Grupa građana Cetinja saopštila je da najavljeni protestni skup u Podgorici śutra u 20h uliva nadu da su i političke partije shvatile smisao i karakter njihovih dosadašnjih poziva za građansku borbu protiv Vučićevih argata koji su, kako navode, prijevarno osvojili vlast da bi se toboš izborili s kriminalom i korupcijom, a onda brutalnom veleizdajničkom akcijom uništili sve svijetle principe koji su obnovljeni 21. maja 2006. godine.
Grupa građana Cetinja: Veleizdajnike neće oburdati ni naši političari ni tuđi ambasadori. Oburdaćemo ih mi

Ilustracija

“Ta ogavna skupina veleizdajnika – krijući se iza demagoških poruka – pretvorila je crnogorske institucije u arene za svoju pravnu hajdučiju po agendi koja je zacrtana u Beogradu, s krajnjim ciljem nestanka Crne Gore i Crnogoraca i svih ostalih kojima je suverena Crna Gora jedini dom. Naša je zemlja pod okupacijom Vučićevih potrpežnjaka koji mekom silom uspješno sprovode ono što otvorenom okupacijom ne bi mogli uspjeti”, navodi se u saopštenju.

Dosad su, kako ističu, bili uspješni zahvaljujući razjedinjenosti procrnogorskih partija i iluzuji da se s bjelaško-četničkim izrodima može voditi borba u institucijama koje su pod njihovom kontrolom.

“Pokret IMA NAS kojemu su pristupile i suverenističke partije daje novu nadu – da su i političari kao i građani shvatili da se s onima koje je ulica dovela na vlast može obračunati samo s ulice. Zato se vidimo śutra u Podgorici u 20h, na protestu ispred Skupštine u kojoj veleizdajnici gaze Ustav i ruše naš jedini dom!

Te veleizdajnike neće oburdati ni naši političari ni tuđi ambasadori. Oburdaćemo ih mi! A u obnovljenoj Crnoj Gori, u obnovljenim institucijama pravde, pravedno će im se suditi za veleizdaju”, dodaje se u saopštenju.

“Okupimo se svi, neka vide da nas ima i da nas pokoriti ne mogu! Strah je jedino čega se izdajničke kukavice boje. Ulijmo im strah brojnošću i nepokolebljivošću! Nijesmo mi potomci sluga no heroja koji su hiljadu godina znali čuvati zemlju od fukare kakva danas upravlja Crnom Gorom”, saopšteno je iz Grupe građana Cetinje.

Polazak iz Cetinja je śutra s poligona u 18h.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

STANDARD OBJAVLJUJE ANALIZU SLUČAJA “POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA”: Katnić do detalja opisao i ukazao na kršenja zakona od strane Vijeća Apelacionog suda, niko nije reagovao

KONAČNI REZULTATI IZBORA U PODGORICI: Svi za naš grad 24 mandata, Evropa sad 13, Za budućnost Podgorice 11, Idemo ljudi 6, Ovo je naš grad četiri mandata

Direktor Zetskog doma Ilija Subotić za Standard: Nužna veća ulaganja u kulturu, cilj unapređenje međunarodne saradnje

Nema više bijelih rukavica i umivene retorike: Traže se izbori, poštovanje Ustava i deblokada Ustavnog suda

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Recepti s medom koje morate probati: dodajte ga u slana jela i oduševiće vas

Mugoša: Intenzivno radimo na modernizaciji Instituta

Evo zašto avioni izbjegavaju let preko Tihog okeana

Haos u Skupštini Republike Srpske: Hajde momak, sjedi dolje, nemoj da galamiš ođe i da se obadaš