Kamp na Sinjajevini od 8. do 10. jula, Katunski zbor 12. jula na Savinim vodama

Građanska inicijativa Sačuvajmo Sinjajevinu organizovaće 12. jula na Savinim vodama na Sinjajevini tradicionalni ''Sinjajevinski katunski zbor'', a uoči tog događaja od 8. do 10. jula biće organizovan kamp na Savinim vodama.
Kamp na Sinjajevini od 8. do 10. jula, Katunski zbor 12. jula na Savinim vodama

Edukativno-rekreativni kamp otvoren je za sve građane koji žele da upoznaju ljepote planine. Centralni događaj,”Katunski zbor”, održaće se 12. jula. Predstavlja obnovu tradicionalnog okupljanja na Savinim vodama.

”Želja nam je da ugostimo sve one koji su nas do sada podržali u borbi za zdravu i čistu Sinjajevinu, kao i one koji do sada nijesu imali priliku da upoznaju našu planinu”, navodi se u saopštenju.

”Molimo sve zainteresovane za boravak i spavanje u kampu da nam se jave na mejl [email protected] do 5. jula, kako bi organizovali smještaj u šatorima. Prijave za kamp su obavezne. Svi prijavljeni će nakon prijave dobiti detaljen instrukcije o dolasku i boravku u kampu”, zaključuje se u saopštenju.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Dan Sinjajevine u Podgorici: Sačuvati planinsku ljepoticu

U Pljevljima počinje inkluzivni filmski kamp “Uhvati film 2022”

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

GENERAL LAZAREVIĆ za Standard: NATO pojačava brojnost i budnost, Vojska CG prima NOVE VOJNIKE

Pripadnik škaljarskog klana Ilija Milanović izručen iz Grčke

ODBRANA PETRA LAZOVIĆA: Pritvor pretvoren u odmazdu i prisilnu kaznu zatvora bez dokaza

BAJRAMSPAHIĆ: Logor Morinj je crnogorska sramota, najviše mi je žao one koji u postavljanju spomen – ploče vide „Ranka i Raška“, a ne čin Crne Gore na koji treba da budemo ponosni