Konjević: Neka nam ovaj praznik bude dodatni podsticaj da pronalazimo ono najljepše i najbolje u svima nama

Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević čestitao je Vaskrs svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti.
Konjević: Neka nam ovaj praznik bude dodatni podsticaj da pronalazimo ono najljepše i najbolje u svima nama

Raško Konjević

“Svim građanima koji danas slave Vaskrs želim da ovaj veliki hrišćanski praznik provedu sa najbližima, u sreći, blagostanju i najljepšim emocijama” poručio je Konjević.

“Ljubav, jedinstvo i međusobno poštovanje koje osjećamo u danima velikih praznika moramo gajiti i kao društvo u cjelini, jer je to najbolji putokaz za opštu dobrobit i napedak”, navodi se u čestitki lidera SDP-a.

“Neka nam ovaj praznik, praznik dobrih vijesti, bude i dodatni podsticaj da pronalazimo ono najljepše i najbolje u svima nama” zaključio je Konjević.

Vojinović: Praznik zajedništva, ljubavi i mira

Ministar prosvjete Miomir Vojinović, čestitao je svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijeti veliki hrišćanski praznik Vaskrs.

„Vaskrs je praznik zajedništva, ljubavi i mira. On nam daje nadu da možemo da se izborimo sa svim nevoljama koje nas snalaze i da pokažemo da smo snažno opredijeljeni za istinske životne vrijednosti. Svima koji slave dan Hristovog vaskrsenja, želim da praznične dane provedu u miru, zdravlju i blagostanju, sa svojim najmilijima. Hristos vaskrse!“, stoji u čestitki ministra prosvjete Miomir Vojinovića.

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Na mjestu klinike Dritanovog brata nikla nova bolnica

Podnijeta krivična prijava protiv sekretara RUP-a Uroša Gazdića zbog sumnje da j...

Zvaničan stav Evropske unije: Na Kosovu je izvršen teroristički napad

Ovo su nova kadrovska rješenja Vlade u tehničkom mandatu