Manifestacija u slavu koštanja: Ne propustite događaj u Ostrosu

Manifestacija ''Krajinska Koštanijada'' koja se, u organizaciji MZ Ostros, a pod pokroviteljstvom Opštine Bar i Turističke organizacije Bar, održava u Ostrosu po četrnaesti put, otvorena je danas.
Manifestacija u slavu koštanja: Ne propustite događaj u Ostrosu

Foto: Opština Bar

Danom posvećenim koštanju, kao simbolu prepoznavanja ovog kraja, zvanično počinje i program povodom obilježavanja Dana Opštine Bar.

Ovom prilikom, predsjednik opštine Bar Dušan Raičević je istakao da “Koštanijada” predstavlja tradicionalni događaj kojim se na najbolji način oslikava multietnička priroda i različitost po kojima je poznata barska opština, te da je od izuzetnog značaja za razvoj turističke ponude Krajine i Ostrosa.

Otvaranje XIV “Krajinske Koštanijade” obilježio je i bogat kulturno-zabavni program, a istom su prisustvovali i predstavnici diplomatskog kora iz Albanije i Kosova, organizacije TIKA u Crnoj Gori kao i mnogobrojni građani i turisti.

Koštanijada će trajati dva dana, a pored manifestacije iskoristite lijepo vrijeme priliku da obiđete nevjerovatna prirodna i kulturna bogatstva ovog kraja; šumu kestenova, Muriće, bunare Boljevića, Livare…

Ove i mnoge druge lokacije dio su panoramske rute “Između dvije čarobne obale”, na kojoj je sedam uređenih vidikovaca-odmorišta od Virpazara, preko Sutormana do Ostrosa.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

STANDARD OBJAVLJUJE ANALIZU SLUČAJA “POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA”: Katnić do detalja opisao i ukazao na kršenja zakona od strane Vijeća Apelacionog suda, niko nije reagovao

Bogat i sadržajan dječiji, muzički i sportski program u okviru Spuškog ljeta

Tradicionalna manifestacija Noć knjige od 23. do 30. aprila

APSURD: Registrovane kao vjerske škole, a neće izvoditi vjersku nastavu?

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

CIJENA POPULIZMA: Čađenović za pola januara oštetio CEDIS za 1,2 miliona eura, do kraja godine šteta 21,4 miliona

Narkotike stavljali u kolače: Podgorička policija podnijela krivične prijave protiv četiri osobe

Brutalno mučenje u obračunima klanova: Suparnike kasape i melju, čuvaju dokaze o masakru

Boljević: Kontrola leta je morala da uzbuni Vojsku kada je sa radara nestao helikopter