Martinović: Ako mu je do funkcije, Abazović može biti potpredsjednik Skupštine

Građani nas nijesu birali da bi se na vlast vratio Đukanović i mafijaške strukture, izabrali su nas da vodimo državu do sljedećih parlamentarnih izbora 2024. u punom kapacitetu, kazao je poslanik i potpredsjednik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović.
Martinović: Ako mu je do funkcije, Abazović može biti potpredsjednik Skupštine

Vladimir Martinović: Da li neko u Crnoj Gori vjeruje da će u Skupštini DPS glasati za Zakon o porijeklu imovine, pa da će onda ispitivati porijeklo sopstvene imovine i hapsiti njihove funkcionere i tajkune

On je ponovio da je rekonstrukcija Vlade moguća na dva načina, po modelu koji je predložio premijer i po modelu koji podrazumijeva apsolutno nestranačku vladu, bez ijednog političara u njoj.

“Takođe, ostaje ponuda koju sam ranije uputio potpredsjedniku Vlade, gospodinu Abazoviću, da, uz rekonstrukciju koja bi se sprovela po drugom modelu, koji zagovara URA, ako mu je do funkcije, bude izabran za potpredsjednika Skupštine”, napisao je Martinović na Tviteru.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Martinović: Leposavić je na strani advokata, nijesu uvažili njegovo mišljenje

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

VIDEO: Ruski diplomata snimnjen kako regrutuje špijuna; Slovačka protjerala zbog špijunaže trojicu ruskih diplomata

DANAS O MANJINSKOJ VLADI: GP URA se sastaje sa opozicionim partijama

Putinova invazija dovela do raskola u Ruskoj pravoslavnoj crkvi! Vučić nije ni svjestan da u svemu ulogu igra i Porfirije

Knežević: Da je imao djevojku Ruskinju Spajić bi bio protiv sankcija