test

Montenegro Beer Fest 16. i 17. jula na Cetinju; Nastupiće Kerber, Buč Kesidi i mnogi drugi

Standard

20/04/2024

15:59

Ovogodišnje izdanje festivala za sva čula donosi uzbudljiv novi koncept sa čak sedam regionalnih zvijezda.

Za sada nam je poznato da će neki od njih bitiljevoruki Indi rokenrol, elektro, disko duo iz Pančeva, Buč Kesidi, kao i bend koji već četiri decenije publici nudi najkvalitetniji rok, Kerber. Organizatori će nam blagovremeno otkrivati i preostalih pet regionalnih zvijezda

Organizator ove prestižne manifestacije je MNEvent, uz podršku generalnih pokrovitelja Prijestonice Cetinje i Turističke organizacije Prijestonice Cetinje. Cetinje će biti centar pivske, muzičke i gastronomske ponude regiona, noseći brend prestižnog Belgrade Beer Festa.

Ulaznice za Montenegro Beer Fest puštene su u prodaju od 20. aprila na svim Tobacco S Press prodajnim mjestima ili putem online platforme gigstix.me! Ne propustite priliku da osigurate svoje mjesto na ovom spektaklu! Zabilježite ovaj datum i pripremite se za uzbudljivo ljeto na Cetinju!

Sve najnovije informacije o prodaji ulaznica i programu festivala bit će dostupne na društvenim mrežama Montenegro Beer Festa – pratite na Facebooku (Montenegro Beer Fest) i Instagramu (@montenegrobeerfest) kako biste bili u toku.

Pridružite nam se na još jednom nezaboravnom Montenegro Beer Festu i budite dio najbolje zabave ovog ljeta na Cetinju!

Izvor (naslovna fotografija):

FOTO: MNEvent

Ostavite komentar

Komentari (0)