test

Na Cetinju sjutra počinje proljećni bazar “Maj u hiljadu boja”

Standard

16/05/2024

12:17

Povodom 21. maja – Dana nezavisnosti, Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija i Centar za kulturu organizuju manifestaciju `Maj u hiljadu boja` koja će biti održana od 17. do 22. maja.

Tokom trajanja manifestacije nastupiće najveće regionalne muzičke zvijezde, Vlatko Stefanovski i Damir Urban (17. maj), Perper (18. maj), Adi Šoše (19. maj).

“Noć uoči Dana nezavisnosti, publika na Cetinju će uživati uz zvuke crnogorske muzike koju će izvoditi Darko Martinović, Žuti Serhatlić, Zdravko Đuranović i Luka Radović.

Centralni događaj biće održan 21. maja kada će na Dvorskom trgu nastupiti Jadranka Barjaktarović i jedna od najpopularnijih muzičkih zvijezda u regionu Severina Vučković.

22. maj biće u znaku dječijih aktivnosti, folklora, horova i plesnih grupa. Građani i posjetioci Prijestonice će imati priliku da uživaju u raznovrsnom muzičkom, kulturnom i zabavnom programu, kao i u bogatom gastronomskom sadržaju. Cilj nam je da privučemo što više posjetilaca, a Cetinje postane centar pozitivnih dešavanja u Crnoj Gori i prepoznatljiva praznična destinacija u regionu. Proslavimo zajedno Dan nezavisnosti na Cetinju!”, navodi se u saopštenju.

Izvor (naslovna fotografija):

Prijestonica

Ostavite komentar

Komentari (0)