test

Opština Zeta ili SAO Golubovci: Asanović jači od države – ponovo zabranio crnogorske zastave na Bulevaru prema Aerodromu

I. Đoković

17/05/2024

11:51

Opština Zeta zabranila je postavljanje crnogorskih zastava na Bulevaru prema aerodromu u čast proslave Dana nezavisnosti 21.maja, saznaje nezvanično portal Standard.

Iako je već tradicija da se gradovi ukrašavaju crnogorskim zastavama na javnim površinama i to 10-tak dana Dana nezavisnosti pojedine opštine to ne čine poput najmlađe crnogorske opštine Zeta.

Prema nezvaničnim saznanjima portala Standard ta opština na čelu sa predsjednikom Mihailom Asanovićem zabranila je kićenje crnogorskim zastavama Bulevara prema Aerodromu Podgorica, koji dijelom pripada toj opštini.

Tako je Asanović nastavio sa praksom koju je ustanovio prošle godine kada je takođe zabranio postavljanje crnogorskih zastava na teritoriji opštine Zeta, kada je tražio od radnika Komunalno Podgorica da sklone sve zastave koje su tada bile postavljane na tetitoriji opštine u kojoj je predsjednik.

Kako tada tako i danas Asanović ne poštuje državu u kojoj se predsjednik jedne opštine ponaša kao da su Golubovci nezavisna država u državi, dok državne institucije ćute.

U odnosu na prošlu godinu ove godine komunalno iz Podgorice je uklonilo nosače zastavica kako Asanović ne bi stavio zastavice neke druge države, što poznajuči njegovo političko djelovanje ne bi bilo teško pogoditi koje bi države zastavice bile.

Na kraju krajeva Asanović je ponovo prekršio Zakon o državnim simbolima kad je odlučio da ne istakne državne zastave tokom proslave Dana nezavisnosti.

Izvor (naslovna fotografija):

Mihailo Asanović

Ostavite komentar

Komentari (2)

Mila K

18 May. at 11:25

Kakav nepoštovalac građana i građanki Zete i Golubovaca. Mladi čovjek bez morala, najveći poraz davno poraženog 30og avgusta.

Brano Bozovic

17 May. at 14:14

TEBE DZUKELO IZDAJNICKA TREBA JAVNO USRANIM KONOPOM PO REBRIMA!