”Osvježilo” u Nikšiću: Direktorica Agencije za projektovanje i planiranje sa zgrade uklonila državnu zastavu

Agencije za projektovanje i planiranje u Nikšiću Dan nezavisnosti je dočekala bez istaknute državne zastave koja je ranije bila uredno istaknuta na zgradi u kojoj se nalazi ta agencija.
”Osvježilo” u Nikšiću: Direktorica Agencije za projektovanje i planiranje sa zgrade uklonila državnu zastavu

Agencija za projektovanje i planiranje Nikšić bez istaknute državne zastave

Prema nezvaničnim saznanjima portal Standard, zastava je uklonjena na zahtjev direktorice Ane Vukotić, koja je na tu poziciju imenovana od strane koalicije “Za budućnost Nikšića” i aktuelnog predsjednika opštine Marka Kovačeviča.

S obzirom da je i sam grad Nikšić dočekao Dan nezavisnosti bez istaknutih državnih obilježja, što je godinama unazad bilo pravilo, ne čudi što je dodatni doprinos dala i direktorica jednog gradskog preduzeća, pa je tako nekadašnja zgrada muzičke škole u Nikšiću, a sada prostor u kom se nalazi Agencija za projektovanje i planiranje osvanula bez državne zastave.

Kao što se može vidjeti na fotografiji zastava je ranije bila uredno i u skladu sa zakonom istanuta na zgradi Agencije za projektovanje i planiranje.

Zakonom o državnim simbolima je propisano da se zastava stalno vijori na zgradama organa lokalnih samouprava i javnih ustanova, čiji je osnivač država.

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

1 komentara


Zeljko

Anti drzavna histerija malih ljudi slucajno cevljanka .Ura podrzava anti drzavnu politiku ovih zaista malih zlobnih likova zadojenih mrznjom prema istorijskim cinjenicama .

Odgovori

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Medija centar DPS: Demokrate sljedbenici DF-a, dokazali se kao anti-NATO propaga...

Problem je u metodologiji prikupljanja podataka

Gardijan: Rasplamsavanje nasilja na Kosovu pokazuje ludost politike Zapada prema...

Vučić: Vojska neće ući na Kosovo, povući ćemo snage iz tog područja