Postavljena nova rasvjeta, ugrađeno 119 novih svjetiljki, vrijednost 67 hiljada eura

U nastavku modernizacije javne rasvjete na teritoriji Podgorice, ekipe gradskog preduzeća Komunalne usluge, završile su radove na objektima javne rasvjete u Ulici kralja Nikole, na potezu od raskrsnice sa Ulicom Vojislavljevića do raskrsnice sa Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog kod hotela Hilton.
Postavljena nova rasvjeta, ugrađeno 119 novih svjetiljki, vrijednost 67 hiljada eura

“Na navedenoj lokaciji ugrađeno je 119 novih svjetiljki, što podrazumijeva zamjenu starih energetski neefikasnih savremenim LED svjetiljkama, a vrijednost investicije iznosi oko 67 000 eura. Na ovaj način će i na ovoj važnoj saobraćajnici biti dodatno unaprijeđen kvalitet osvijetljenosti, a samim tim i povećan stepen bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju, pri čemu se postiže ušteda u potrošnji električne energije preko 60 odsto”, saopštili su iz PG Biroa.

Foto: Glavni grad
Foto: Glavni grad

Kako su naveli, radovi na modernizaciji javne rasvjete završeni su i u Ulici 13. jula, gdje je ugrađeno 28 savremenih LED svjetiljki. a vrijednost ovih radova iznosila je oko 17 500 eura. Pored toga, Komunalne usluge završile su radove u Slovačkoj ulici, gdje je ugrađeno 15 savremenih LED svjetiljki, a vrijednost investicije iznosila je oko 6.500 eura.

Ovo privredno društvo će i u narednom periodu posvećeno raditi na poboljšanju kvaliteta osvijetljenosti u svim djelovima grada kao i na značajnom smanjenu potrošnje električne energije.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Moramo održati Termoelektranu Pljevlja jer bi cijene električne energije otišle u nebo

Za pet godina ukradena struja vrijedna 8,7 miliona eura

Za 10 dana u Ulcinju ukradeno 22.000 eura struje

Nova rasvjeta u Dunavskoj i Ljubljanskoj ulici u Podgorici

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Preminula legenda Zvezde

Živković: Tvrdim da će incijativa za smjenu Vlade imati potrebnu podršku

Obrati pažnju: Nova cjenovna kategorija u Voli marketima

Merima je bila diskriminisana i to od strane ovih ljudi koji sad plaču za njom