Uprava policije nagrađena na Svjetskom policijskom samitu

U periodu od 14. do 17. marta u Dubaiju je održan Svjetski policijski samit, na kojem je Uprava policije Crne Gore dobila prestižno priznanje i nagradu u kategoriji doprinosa unapređenja javne bezbjednosti.
Uprava policije nagrađena na Svjetskom policijskom samitu

Foto: UP

Iz UP navode da su crnogorski MUP i UP aplicirali za ovu nagradu prezentovanjem rezultata Sektora za borbu protiv kriminala koji su ostvareni u posljednje vrijeme u oblastima borbe protiv krijumčarenja narkotika i organizovanog kriminala.

Pored ove nagrade, dodijeljene su i nagrade za dostignuća i u kategorijama prevencije kriminala, forenzike i kriminologije i u ostalim kategorijama djelatnosti policije, odnosno službi za sprovođenje zakona.

Osim toga, u ovom periodu, u Dubaiju je održano i međunarodno takmičenje „UAE SWAT Challenge“ na kojem je učestvovala i Protivteroristička jedinica Uprave policije.

Ovi događaji su ujedno bili i prilika za održavanje bilateralnog sastanka između v.d pomoćnika direktora direktora Miloša Rakonjca, koji je u ime Uprave policije primio nagradu, i direktora policije Dubaija Abdulah Kalife Al Marija.

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Namirnice koje nikako ne biste smjeli da podgrijavate u mikrotalasnoj

Bez izjava: Završen sastanak Spajića i opozicije

Perović podnijela krivične prijave zbog povrede tajnosti postupka i odavanja taj...

Živković Abazoviću: Pravda će zakucati i na Vaša vrata, znate koji su dokazi u t...