Nema više bijelih rukavica i umivene retorike: Traže se izbori, poštovanje Ustava i deblokada Ustavnog suda

Intoniranjem crnogorske himne počeo je ispred Skupštine Crne Gore protest ''IMA NAS'' u Podgorici na kome se prema nezvaničnim podacima organizatora okupilo oko 17.000 građana.
Nema više bijelih rukavica i umivene retorike: Traže se izbori, poštovanje Ustava i deblokada Ustavnog suda

Protest IMA NAS

U glavni grad pristiglo je više hiljada vozila sa istaknutim zastavama Crne Gore iz svih krajeva države. Protest je organizovao Forum slobodnih građana Luča zbog, kako su saopštili, ustavne, ekonomske i socijalne anarhije u Crnoj Gori.

Skup ispred Skupštine protekao je mirno, uz jako policijsko obezbjeđenje koje je bilo oko Skupštine.

19.08 Danijel Živković: Nema više bijelih rukavica, nema više umivene retorike, nema više pristojnosti sa rušiteljima!

Dobro veče slobodarska Crna Goro,
Dobro veče uspravna, nepokorna, građanska Crna Goro!
Nemamo više vremena za pojašnjenja i objašnjenja, evo smo se pojasnili i objasnili već pune dvije godine! I evo su za te dvije godine odveli državu na oltar izdaje i prodaje i udarili na temelje građanske, evropske i moderne Crne Gore!
Sada su se drznuli da udare na kičmu države, da udare na Ustav, na zlatnog orla sa grba, na crvenu boju sa zastave, da udare na pretke koji su krv prolivali, i na našu majku Crnu Goru koja ih je hranila ispod plavoga svoda.
Udarali su kukavički i iza leđa, udarali su besprizorno, udarali su vjerujući da je stvar u Crnoj Gori završena, misleći da nemamo hrabrosti da im odgovorimo. Našu pristojnost i civilizovan odnos, našu toleranciju i uvažavanje onoga koji misli drugačije tumačili su kao slabost. A nijesu bili svjesni da smo ih kao slabije od sebe čojski štitili sve dok prije nekoliko dana nijesu prešli i poslednju liniju koju smo im bili spremni istolerisati! Zato im, kao i prije nekoliko dana, i sa ovoga mjesta poručujem da su nas potcijenili. Potcijenili su stamenu Crnu Goru, potcijenili su slobodarsku crnu Goru, potcijenili su gene koje nosimo, potcijenili su vjerujući da je sve završeno. E pa evo ima nas, i ne da nije završeno, nego je tek počelo! Tek smo počeli i čuće nas i danas i sjutra i svakog dana, čuće nas na svakom mjestu, na ulici, na trgu, zgradi, svuđe će se vijoriti crvene zastave i pjevati majskoj zori, čuće nas nikad jače i nikad glasnije, jer od večeras ništa više neće biti isto!
Nema više bijelih rukavica, nema više umivene retorike, nema više pristojnosti sa rušiteljima! Udarili su na obraz i dostojanstvo, a kada se dostojanstvo brani u Crnoj Gori, zna se šta to znači.
Zato sam im i vidio strah u očima! Zato što znaju da nema nema veće svetinje od odbrane države koja je stvarana vjekovima.
Večeras sam ovdje sa vama da bih sjutra mogao podići glavu na humci pokojnoga đeda koji se krvario za granice ove države, i da bih sjutra mogao sina u oči pogledati znajući da sam sa svojom generacijom dao sve što imam za odbranu, napredak i razvoj Crne Gore!
Zato se mi od večeras više ne borimo samo da sačuvamo instiucije, odbranimo Ustav, pravni poredak, već da se u knjigama o nama uči kako smo dostojno stali na branik vrijednosti građanske i evropske Crne Gore, i borimo se da nas neko ne upiše na dnu stranice kao propratne i blijede popjave koje su samo nijemo stajale dok se rušio ustavni poredak i dok se rušila Crna Gora! Nećemo nijemo stajati, ovo je bedem preko kog više neće proći!
Zbog toga, moramo biti istrajni! Moramo biti složni, jedinstveni i zajednički istrajavati na ostvarenju naših zahtjeva! Crnoj Gori trebaju izbori! Moramo povratiti red, moramo povratiti institucionalnu snagu, moramo se vratiti na evropski put i moramo učini Crnu Goru pristojnim domom za svakog ko u njoj želi za živi, uči, zasniva porodicu i vezuje svoju ličnu sudbinu! Ovo je borba za pravo na pristojan život, ovo je borba za buduće generacije, ovo je borba u kojoj ne smijemo odstupiti! Idemo na izbore, da građani daju svoj sud i da nakon izbora vratimo Crnu Goru na evropski put, da odbranimo naše građansko uređenje i vratimo institucijama snagu jer će samo tako Crna Gora biti vječna!
Neka znaju – tek smo počeli i nećemo stati do ostvarenja ovih ciljeva!
Neka je vječna Crna Gora!

19.05 Svetlana Pajović: Sinovi i šćeri Crne Gore neće dozvoliti da ikome budemo moneta za potkusurivanje u regionu po cijenu bilo čega.

Postovani građani i građanke Crne Gore

Dragi Crnogorci i Crnogorke!

Osnovna je obaveza svakog gradjanina CG da izadje i da se suprotstavi okupacionoj Vladi i Skupstinskoj vecini koja je pogazila sopstveni Ustav sopstvene drzave

Skupstina je izgubila legitimitet! Vlada vrsi tiraniju!

Zakona vise nema! Institucija nema!

Svaka ćutnja i nepruzanje otpora u ovakvom istorijskom momentu je davanje legitimiteta onima koji predano rade na rusenju crnogorske drzave,ekonomije, zdravstva, privrede, i rusenju svih nacionalnih i drzavnih interesa .

Ustav sekularne drzave je njeno sveto pismo.

Zato se rusiteljima obracam sa pitanjima:

Kadili ste nas suzavcima,da nećete da nas krstite kalasnjikovima?

2 godine nasilja,progona ,uvreda,prijetnji,govora mrznje…pa da vam porucimo sa ovoga mjesta!

Znate li kako su nasilnici i kako je tirjanstvo prolazilo u CG?!

Nijeste snosili nikakve pravne nit politicke posljedice za svoja nedjela,ali do danas..

Mogli ste sto hocete, al necete i dokle hocete!

Znajte da od veceras postoje 2 puta!

Put casti i slobode i put srama i izdaje!

A mi veceras ispisujemo nove stranice u crnogorskoj istoriji borbe za pravo, pravdu, čast i slobodu stvarajuci upravo sada svi zajedno novu STEGU nasega vremena !

Nocas porucujemo i medjunarodnoj zajednici da smo krojaci svoje sudbine i da necemo dozvoliti da nam obesmisle drzavu i da nas skrenu sa evropskog puta ,ruski i srpski agenti i placenici ,od crkve Srbije do onih koji śede u Vladi i Skupstini .

Zato Vas pitam:

Ocemo li im zaboraviti Belveder?

Ocemo li im zaboraviti 13 jul u Nk?

Ocemo li im zaboraviti prodaju naših grobova Crkvi Srbije?

Oćemo li im zaboraviti “kukaju turci lelecu bule”?

Jezikom koji odlicno razumiju , nocas im rijecima jednog od najodanijih crnogorskih sinova saljemo poruku

“ja sam svoju zaždio svijeću, da se predam ne mogu i neću”.

  Crna Goro nema predaje – zajedno, ima nas!

19.02 Nikola Zirojević: Ne plaše nas Dritanovi suzavci i gumeni meci, ne plaši nas njegova vika, dreka i prijetnje

Skup odbrane Ustava Crne Gore, skup protiv nastavka srozavanja svih institucija nase drzave

Pored sve nase dobre volje i zelje da unutar institucija sistema rijesimo sva otvorena pitanja, natjerali su nas da izadjemo na ulicu

Ali neka znaju da smo i tome naredni, jer su ovo ljudi koji su prosli Belveder, Bogetice, 13. jul u Niksicu i sve nedace koje su nas u ove 2 godine zadesile

Neka cuju da medju nama nema ni trunke straha, jer znamo da smo na pravoj strani i jer branimo nasu jedinu kucu, nasu svetinju – gradjansku Crnu Goru

Ne plase nas Dritanovi suzavci i gumeni meci, ne plasi nas njegova vika, dreka i prijetnje, jer da smo se takvih plasili, ove drzave ne bi bilo, a mi bismo bili necije sluge, bas kao sto je to danas Dritan Abazovic

Pozivaju nas na dogovor oko sudija

Ustavnog suda oni koji na najbrutalniji nacin ruse Ustav Crne Gore – nema sjedanja za isti sto sa rusiteljima Ustava dok god ne odustanu od svog nauma

Predsjednik Crne Gore nije ime i prezime, predsjednik Crne Gore je drzavna institucija – ne smijemo dozvoliti da funkcija prvog covjeka drzave bude na ovaj nacin srozana, ne zbog aktuelnog predsjednika, nego i zbog njega, ali i zbog svakog sljedeceg

Mi danas cuvamo Ustav, da bismo sjutra sacuvali ovu drzavu – zato od ove borbe necemo odustati

Povlacenje zakona o predsjedniku, izbor usaglasenih sudija Ustavnog suda i raspisivanje vanrednih parlame

18.59 Tanja Bokan: Ima nas koji nećemo dozvoliti da od države naprave lakrdiju, da unište institucije!

Dobro vece Podgorice, dobro vece Crna Goro!

Ja sam Tanja Bokan, odbojkasica, dolazim iz Bara.

Kada sam dobila poziv organizatora da govorim na skupu nijesam imala dilemu: jer sam vazda tamo dje se brane interesi CRNE GORE – i na spotrskom terenu i na protestima i dje god bude trebalo majko naša!

A večerašnji skup je upravo to: ovo je protest svih gradjana, bez obzira na medjusobne razlike, koji brane institucije, koji brane ono što je naše i koji brane državno dostojanstvo!

I zato im sa ovoga skupa moramo poručiti: IMA NAS !!!

Ima nas koji nećemo dozvoliti da od države naprave lakrdiju, da unište institucije!
IMA NAS koji ćemo braniti dostojanstvo CRNE GORE svuda i na svakom mjestu.
TIMSKI, ZAJEDNO jer ponavljam IMA NAS !
NE DANO TE CRNA GORO !
Živjeli, i da je vječna Crna Gora!

18.57 Jugoslav Jakić: Kap je prelila cašu probudite se usnule institucije, nezainteresovana medjunarodna zajednice dok ne bude kasno.

Dobro vece nepokorna Crna Goro
Uvazeni saborci puno mi je srce biti sa vama u borbi za ocuvanje jedine nam kuce nase Crne Gore.
I nema svetije duznosti ni veceras ni sjutra i sve dok bude trebalo biti na braniku Crne Gore. Nema velike zrtve u ostvarenju toga cilja.
Svjedoci ste nase borbe u Savniku, gdje nasi politicki protivnici misle da su toliko urusili drzavu da mogu oni odredjivati biracko pravo gradjanima, krseci ustav ali i sve ljudske i moralne vrijednosti. Pa da im porucim sa ovog mjesta, mozda je Savnik mali ali je nasa ljubav prema Savniku i Crnoj Gori i jaca i veca od svake sile kojoj se suprostavljamo. Kap je prelila casu probudite se usnule institucije, nezainteresovana medjunarodna zajednice dok ne bude kasno.


Postovani gradjani sa vama sam uvijek i na svakom mjestu gdje se brani i cuva Savnik i Crna Gora
Neka je vjecna

18.53 Danilo Kalezić: Nećeš, Dritane! Necete Spajiću i Milatoviću! Nećete više gaziti i ponižavati Crnu Goru i Crnogorce!

Dobro vece, građani Crne Gore!

“Ko ne slusa pjesmu, slusace oluju”, rece li pjesnik?

Dosta smo “pjevali”! Dosta smo – liše Belvedera – gotovo ćutke posmatrali kako jeftina politicka posluga Aleksandra Vucica sistematski uništavaju sve što su stvarali naši preci – naši đedovi i prađedovi. Manje perom, više i “svijetlim oružjem” i “srcem u junaka”. Tek je generacija nasih očeva, zahvaljujući politici upravo ovih stranka cije ste predstavnike čuli i kojih se više nećemo stiđeti, dobila mogućnost da 21. Maja 2006. olovkom/perom vrati ono što nam je 1918. oteto – Državu! Isti koji su 1918. oteli i ponizili Crnu Goru, racunajuci na sljedbenike i potomke onih koji su već jednom izdali, danas pokusavaju da ponove zlocin. Odmah da im kažem: loša vam je racunica! Toga filma nećete gledati! Dosta je bilo gaženja crnogorske zastave,simbola naše države i naše slobode, imena crnogorskog!


Nikad vise 1918!
Put kojim idemo je jedan – evropski i zapadni. Tamo sam zavrsio najbolje škole i dobro znam gdje mjesto mojoj zemlji – u civilizaciji u kojoj se poštuje čovjek, zakon i sloboda, a ne u tamnom vilajetu, u kojem caruju sila, bezakonje i zločin. Nas je cilj EU, a ne rusko-srpska gubernija!


Dritanu Abazovicu i njegovom posilnom, Cetinjaninu koji ne zaslužuje ni ime da mu pomenem – ali će ga, kao i sve izdajnike, pominjati istorija – nijesu bila dovoljna ni naša ni upozorenja naših zapadnih prijatelja; iznajmljen od Aleksandra Vučića, čija ratna politika prijeti da ponovo zapali Balkan, Abazović i URA od Crne Gore nastavljaju da prave ono što je 1918. napravio unuk kralja Nikole. U tom kobnom naumu Abazovica i URA prati dvojac, kojim komaduje ruska agentura sa sjedistem uCrkvi Srbije. Oni su bili spremni da zrtvuju zivote 10 Crnogoraca za jesnog popa!
Nećeš, Dritane! Necete Spajicu i Milatovicu! Necete vise gaziti i ponizavati Crnu Goru i Crnogorce!
Nećete, dok je Lovćena i Durmitora, dok je sunca i dok je Grahovca! Nijesi htio pjesmu, sad gledaj oluju! Jer – ima nas!

18.47 Adnan Striković: Dajte te parlamentarne izbore!

Poštovani prijatelji,
mogućnost da vam se večeras obratim čini mi ogromnu cast, privilegiju, ali i odgovornost. Ne samo zbog vašeg prisustva u ovolikom broju, već zbog veličanstvene ideje o odbrani vrijednosti koje su nas večeras okupile i ujedinile. Večeras kao i uvijek kada je teško, kada treba braniti slobodu, demokratiju, sekularnu, multinacionalnu, antifašističku, građansku i evropsku Crnu Goru. Crnu Goru u kojoj možemo imati različite svetinje, ali u kojoj su Ustav i zakoni svetinja svima. Nadam se da su i mnogima koji su nakon 30.08.2020.godine pomislili da je stvarno osvježilo sada stvari mnogo jasnije.

Nadam se da su i oni shvatili da ćeranje strateških investitora sa juga, da zatvaranje AK i Zeljezare, da gašenje Montenegro Airlines-a, da zaustavljanje, ama baš svih, razvojnih projekata na sjeveru, da maltretiranje reprezentativaca ove države, da vrijeđanje po nacionalnoj i vjerskoj osnovi, da gaženje Ustava i pravne države, nikako ne mogu značiti osvježenje, već da to predstavlja politički i civilizacijski sunovrat jednog društva i jedne države. CG je vazda kroz istoriju znala tome da se suprotstavi. Zato im i poručujemo: nećete nas naviknuti na primitivizam i sluganstvo. Nećete nas naviknuti na to da ova država ne pripada svima jednako. Nećete nas naviknuti da je normalno, uz cinične osmjehe, gaziti po Ustavu CG. Da je normalno da Jole Vučurović drži časove demokratije i štiti manje brojne narode.
Vazda je bastalo Crnogorcima tiraninu stati nogom za vrat, basta i Bošnjacima, Albancima, Hrvatima ali i časnim Srbima.
To vas molim da nikako ne zaboravimo. Zbog šake političara koji su svoj šovinizam dobro unovčili i koji uspješno manipulišu nacionalnim i vjerskim osjećanjima svojih sljedbenika, ne smijemo kriviti cijelu naciju.
Zato pozivam i njih, i sve međunarodne prijateljske adrese da nam pomognu u borbi za zdrav razum i elementarnu normalnost.
A mi odustati nećemo, kadri smo istrajati do konačne pobjede građanske, multivjerske, antifašističke, evropske, čojske i sojske Crne Gore.
To će se desiti na ultimativnim prijevremenim parlamentarnim izborima.
Zato da završim citatom najnepopularnijeg političara u CG, doduše neću moći tako glasno kao on.
“Dajte te parlamentarne izbore” !
Da oživi Ustav, da ožive institucije.
Hvala i živjeli !

18.42 Ilija Vujačić: Nije ovo prvi put da sa kiljena države branimo nezavisnost

Dobro veče, moja Crna Goro!
Dobro veče evropska Podgorice!
Dobro veče Crnogorci, prijatelji, braćo , jer brat je mio koje vjere bio.
Razgrnite buktinjom slobode večeras tamne oblake koji se nadvijaju nad našom jedinom kućom, Crnom Gorom!
Nek ponovo svane rujna majska zora, baš sad u novembru kao što je svanula
13.jula 1878, 1941, i 21. Maja 2006.

Ruše ti Ustav, Zemljo moja, kopaju temelje, mijenjaju istoriju, a ne znaju da su tvoji temelji državnosti čvrsti kao Lovćen… a njene medje, zalivene krvlju! i da ih

nećemo tek tako pustit…
Nije ovo prvi put da sa kiljena države branimo nezavisnost. Udarali su odje i veći i bolji od šake petokolonaša….
Isuviše su slabe prazne glave izdajnika i stranih da bi udarale u tvrdi crnogorski krš… Zalud kuju okove i zvekeću lancima…
Ne ljube lance Crnogorci ,ni lance, ni tudje skute, ni mantije zločinaca natopljene krvlju nedužnih i nemoćnih…

Budi se mladosti crnogorska! tvoja ledja nijesu njihov stepenik,
Budi se! jer to sto vam oko vrata stavljaju nijesu medalje nego omče.

Ustani moja Crna Goro, jer ova borba nije borba radi pobjede nego radi uvjerenja, dokažimo da nijesmo borci za čekove i honorare, da ne živimo od borbe nego da živimo za borbu!
Budimo vrijedni imena predaka koje nosimo i Ilija i Mirel, i Josipa i Mirsada i Nikola i Milos stanimo zajedno pod zlatna krila orla dvoglavoga i pošaljimo jasnu poruku da je Crnogorsko sve od Pljevalja pa do mora! I da će tako i ostati! Svih 13.812 km2! Ni pedalj više! Ali, ni manje! Jer, svaka je stopa skupo plaćena…

18.39 Jelena Marković: Izdajnici hoće da Ustav prilagode sebi, interesima nekih drugih država kako bi obespravili i osiromasili još više ovaj narod i državu Crnu Goru!!!

Dobro veče saborci i saborkinje sa svih protesta, barikada i blokada u proteklih dvije godine! Ja sam tu zbog vas! U ovom pokušaju pohare Crne Gore računam samo na vas!!! IMA LI NAS???

IMA NAS!!!

Evropski put nije gaženje Ustava! Svi koji smo se okupili ođe večeras smo USTAVOBRANITELjI i USTAVOBRANITELjKE!!! Ovo je u interesu svakog građanina Crne Gore jer je Ustav ono što treba da nas drži na okupu i usmjerava u svakodnevnom životu i radu. Izdajnici hoće da Ustav prilagode sebi, interesima nekih drugih država kako bi obespravili i osiromasili još više ovaj narod i državu Crnu Goru!!!
Hitna deblokada institucija kako bi se stopirala okupacija Crne Gore!!!

18.35 Mrvaljević: Zahtijevamo da neustavni, pučistički Zakon o predsjedniku bude povučen i time se spriječi rušenje ustavnog poretka Crne Gore!

Poštovani prijatelji, dobrodošli na gradjanski skup podrške evropskoj, modernoj i naprednoj Crnoj Gori!
Dobrodošli na skup na kojem gradjanke i gradjani Crne Gore ujedinjeni bez obzira na političke i druge razlike, zajedno brane institucije i dostojanstvo naše zemlje!

Na samom početku pozivam vas sve da ne dozvolimo bilo kakve provokacije, i da budemo kao što smo vazda i bili dostojanstveni, civilizovani i da pokažemo razliku izmedju pristojne Crne Gore i one druge koja ovih dana ruši institucije i ruši našu državu!

Prije nego što dam riječ našim prijateljima koji su sa nama večeras, dozvolite kao domaćin da kratko pročitam zahtjeve pokreta Ima nas!

  1. Zahtijevamo da neustavni, pučistički Zakon o predsjedniku bude povučen i time se spriječi rušenje ustavnog poretka Crne Gore!
  2. Zahtijevamo dogovor o izboru sudija Ustavnog suda, kako bismo imali funkcionalnu jednu od najvažnijih institucija u zemlji i kako bi se stvorili predsulovi za održavanje izbora;
  3. Zahtijevamo održavanje vanrednih parlamentarnih izbora, kako bi Crna Gora što prije dobila državno odgovornu Vladu koja će štititi interese države i raditi u korist građana!

18.21 Sa građanima na protestu su i Draginja Vuksanović Stanković i Andrija Nikolić, kao i funkcioneri SDP-a Ranko Krivokapić, Ivan Vujović i Mirko Stanić

18.19 Protest IMA NAS ispred Skupštine, veliki broj građana, a kolona iz Nikšića tek pristiže u Podgoricu

18.16 I Ivan Vuković je među okupljenim građanima

18.09 Veliki broj građana je već ispred Skupštine, a još uvijek se očekuju iz drugih gradova koji nisu uspjeli da stignu do Skupštine zbog gužvi na prilazima gradu.

18.07 Sa građanima su i Jevto Eraković i Aleksandar Bogdanović

17.58 Veliki broj građana je već ispred Skupštine

17.55 Nepregledne kolone i dalje na prilazima Podgorici

17.51 Građani ispred Skupštine

17.50 Kolone vozila prema Podgorici

17.43 Kolone vozila još pristižu u Podgoricu

17.38 Atmosfera na ulicama Podgorice

17.33 Građani u sve veće broju pristižu

17.26 Počelo okupljanje ispred SC Morača

17.24 Trenutna atmosfera u Podgorici

17.23 Građani su se već uputili ka mjestu protesta

17.00 Preko 500 vozila iz Nikšića kreće se u ovom trenutku ka Podgorici, kolona je duga devet kilometara

16.58 Već se okupio veliki broj građana Podgorice

16.57 Barani uz pjesmu do Podgorice

16.55 Okupljanje građana Podgorice

16.50 Iz Zete spremni za polazaka na protest

16.47 Krenula je kolona iz Tuzi

16.46 Podgoričani spremni za protest

16.45 Očekuje se dolazak više od 1500 automobila iz ostalih crnogorskih gradova

16.44 Budvani i Kotorani zajedno prema Podgorici

16.43 Kolona vozila u Podgorici

16.42 Podgoričani se okupljaju za protest

16.40 Kolona vozila na izlazu iz Cetinja

16.39 Nepregledna kolona vozila iz Bara

16.36 Bjelopoljci u koloni ka Podgorici

16.34 Nikšićani kreću na protest u Podgoricu

16.25 Barani spremni za polazak

16.20 Kolona automobila sa crnogorskim zastavama kreće se ka Podgorici

16.07 Više stotina automobila i autobusa trenutno se kreće ka Podgorici

16.05 Primjetne su jake policijske snage sa oklopnim vozilima ispred zgrade Vlade

16.03 Budvani spremni za polazak u Podgoricu

15.59 Krenule su kolone automovila iz svih crnogorskih gradova.

15.48 I Ulcinjani masovno kreću ka Podgorici

15.36 Kolona automobila sa crnogorskim zastavama krenula je iz Rožaja u Podgoricu.

15.15 Građani Bijelog Polja su spremni za polazak ka Podgorici.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

STANDARD OBJAVLJUJE ANALIZU SLUČAJA “POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA”: Katnić do detalja opisao i ukazao na kršenja zakona od strane Vijeća Apelacionog suda, niko nije reagovao

Pala Vlada Dritana Abazovića

KONAČNI REZULTATI IZBORA U PODGORICI: Svi za naš grad 24 mandata, Evropa sad 13, Za budućnost Podgorice 11, Idemo ljudi 6, Ovo je naš grad četiri mandata

Skupština u načelu usvojila izmjene Zakona o predsjedniku

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

AFERA ,,TAJNI STAN“: Kako je oficirka Fronteksa Vesna Marinković postala vlasnica stana Milojka Spajića

Haos u Skupštini Srbije: Poslanik se sakrio ispod klupe pa iskočio – e tu sam vas čekao (VIDEO)

Malo o KONJAKU: Šta znači VS, VSOP, XO i zašto se pije iz okruglih čaša?

VUKAN SAVIĆEVIĆ O ZEMLJOTRESU U TURSKOJ: Užas koji se teško opisuje