Izvor: RTCG

“CEDIS neće tražiti povećanje računa za struju”

Bez obzira na stavove Regulatorne agencije za energetiku (RAE), CEDIS neće tražiti povećanje komponenti računa za električnu energiju, saopštio je predsjednik Odbora direktora CEDIS-a Rajko Radošević.
“CEDIS neće tražiti povećanje računa za struju”

Ilustracija

Kako je saopštio Radošević, Odbor direktora CEDIS-a snažno podržava politiku poslovodstva Elektroprivrede Crne Gore da se ne povećava cijena električne energije za građane Crne Gore.

“EPCG je kao odgovorna državna kompanija vratila u fokus građane, što je potpuno u skladu sa jednom odgovornom i realnom politikom firme. Podsjećanja radi, javnost je upoznata sa najgorom hidrološkom situacijom od kada se vrše mjerenja i da su raniji gubici bili izazvani isključivo iz tog razloga, a da je nakon obilnih padavina EPCG već počela da izvozi električnu energiju i ostvaruje milionske profite”, navodi se u saopštenju.

Prema tome, kaže Radošević, CEDIS-u je u interesu da zaštiti građane i da postupa shodno pragmatičnoj poslovnoj politici kompanije.

“Stoga, bez obzira na stavove RAE, naša kompanija neće tražiti povećanje komponenti računa za električnu energiju. Dakle, bićemo veoma odgovorni prema cijenjenim korisnicima. Stoga, CEDIS će nastaviti sa svrsishodnim i racionalnim postupanjem u najboljem interesu građana, EPCG i države Crne Gore”, zaključio je Radošević.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Ako ne bude kiše biće i poskupljenja i restrikcije struje

EPCG još bez završnog računa, ALTERNATIVA: CEDIS gubitaš zbog lošeg poslovanja i zapošljavanja, a ne zbog poremećaja tržišta

Lakićević tvrdi da je retroaktivna izmjena faktura legitimna

Za koga menadžment pakuje deset odsto akcija EPCG

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

FOTO i VIDEO Proslava bronzane medalje naših lavica, Vuković: Čine sportska čuda i čine Crnu Goru ponosnom; Kapisoda: Rezervnu državu nemamo, ni grb ni himnu

Danilović: Konjević je rekao da će se vratiti mom predlogu o izboru ustavnih sudija!

Zatvara se saobraćaj na mostu ”Širalija” u naselju Rogami

CANOVIĆ ZA STANDARD: Stanje u Plavu pod kontrolom, naša sredina je takva – kad je kriza svi smo s ruke jedni drugima