test

JANDREOSKI NEĆE DA ODGOVORI da li Odbor direktora traži njegovu smjenu, ima li neovlašćeno na vozilu rotaciona svjetla, zašto ne imenuje pomoćnike…

Standard

08/10/2021

11:23

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore, Goran Jandreoski već četiri dana ne odgovara na pitanje portala Standard, da li je tačno da Odbor direktora ACG traži njegovu smjenu. Podsjetimo, on nedavno nije želio da komentariše saznanja Standarda, da je tokom posljednje sjednice Odbora direktora više puta ponudio ostavku, u čemu ga je spriječio državni sekretar Ministarstva Zoran Radunović, a navodno iz razloga što su ga članovi Odbora optužili za zloupotrebu resursa i tražili račune za njegova putovanja.

Čelnici Aerodroma neće da komentarišu navodne zloupotrebe i sukob u Bordu, JANDREOSKI za Standard: Spreman sam uvijek da pružim uvid u svoje poslovanje i planove

Portal Standard pitao je Jandreoskog, da potvrdi ili demantuje navode, da on kao izvršni direktor odbija da izvršava odluke Odbora. Takođe, da ukoliko je to tačno, saopšti koji su razlozi.

Dalje, upitan je da li je istina i ukoliko jeste, šta je razlog tome, da kolegijume ne održava sa svojim saradnicima. Kao i iz kog razloga već 6 mjeseci nije postavio svoje pomoćnike za određene resore.

Standard je upitom zamolio Jandreoskog da informiše javnost i o navodima da njegov pas boravi u Upravnoj zgradi, gdje je to striktno zabranjeno, a čemu svjedoče fotografije. Takođe, da saopšti, da li je tačno da je na svom vozilu samoinicijativno i zakonski neovlašćeno stavio rotaciona svjetla.

Do objavljivanja teksta nijesmo dobili odgovore.

Pas direktora Gorana Jandreoskog u prostorijama Upravne zgrade ACG
Vozilo direktora ACG Gorana Jandreoskog sa rotacionim svjetlima


Izvor (naslovna fotografija):

Goran Jandreoski

Ostavite komentar

Komentari (0)