test

“Ljetuj doma” postaje crnogorski Booking

Standard

14/02/2021

11:08

Nakon uspješno završene akcije u toku prošle ljetnje sezone i izvanrednih rezultata koje je postigla kampanja i sajt ''Ljetuj doma'', taj servis će biti dodatno usavršen.



Tim koji je vodio i osmislio kampanju “Ljetuj doma” kreće, u ambiciozni projekat pravljenja domaćeg sajta za posredovanje pri izdavanju smještajnih kapaciteta.

Nova platforma “Ljetuj doma” će biti fokusirana na što bolju promociju i dostupnost hotelskog i privatnog smještaja, uz mogućnosti online rezervisanja i plaćanja svih usluga. 
 
“Jednostavnost i efikasnost platforme će omogućiti svim ugostiteljima da promovišu i izdaju svoje smještajne kapacitete uz najbolje uslove koje tržiste nudi, a turistima će ponuditi najveći izbor smještaja po najpristupačnijim cijenama. Turistička ponuda Crne Gore koju ćemo predstaviti kroz našu platformu biće promovisana kroz razne medijske kampanje, kao i na društvenim mrežana u svim državama koje su potencijalno tržište, s posebnim fokusom na države regiona”, poručuje “Ljetuj doma” tim. 
 
Analiza rezultata koje je postigla kampanja “Ljetuj doma” pokazala je da na tržistu postoji veliko interesovanje za ovom vrstom servisa, što ih je, kako kažu, ohrabrilo da uđu u taj ambiciozan i značajan projekat za domaću turističku privredu. 
 
Apeluju na sve ugostitelje, zainteresovane kompanije koje posluju u turizmu kao i vlasnike turističkih objekata da im se jave ([email protected]) i doprinesu razvoju ove platforme od samog starta, kako bi u budućnosti svi uživali u plodovima ovog projekta.

Izvor (naslovna fotografija):

Ilustracija

Ostavite komentar

Komentari (0)