test

Mtel otvorio novu poslovnicu u Kolašinu

Standard

20/04/2022

18:12

Danas je u Kolasinu otvorena poslovnica kompanije MTEL na novoj lokaciji u Ulici IV proleterske broj 8., saopšteno je iz te kompanije.

Tom prilikom izvršna direktorica MTEL-a Tatjana Mandic je između ostalog rekla: “U želji da budemo bliže korisnicima MTEL-a, građanima Kolašina i svim turistima, odlučili smo da otvorimo poslovnicu na atraktivnoj novoj lokaciji u Kolašinu. U MTEL-ovom investicionom planu je i širenje fiksne mreže u Kolašinu, tako da ćemo brzo doći u sve domove i poslovne prostore optičkim kablom i najboljom ponudom paketa interneta, televizije i fiksne telefonije. Kolašin je potencijalno najrazvijeniji turistički centar sjevera Crne Gore. Poznato je da je digitalna transformacija neophodna za razvoj privrede i cijelog društva, za koju je neophodna kvalitetna telekomunikaciona infrastruktura. Obećavamo da će MTEL biti podrška i oslonac za uspjeh i napredak kolašinskog regiona, kao i cijele Crne Gore pružanjem kvalitetnih telekomunikacionih usluga.”

Foto: Mtel

Na otvaranju je supervizor poslovnice Željko Vukićević istakao da je danas svaki korisnik koji je došao u poslovnicu dobio prigodan poklon od MTEL-a, kao i prvih 10 podnosilaca zahtjeva za MBOX paket dobili su gratis Smart Home uslugu. Svaka dopuna izvršena danas u poslovnici vrijeđela je duplo više i može da se koristi za slobodnu potrošnju. Svi podnosioci zahtjeva za uvođenje mSAT paketa satelitske televizije imaće prvih 12 mjeseci trajanja ugovora pretplatu od samo 1 euro mjesečno.

Foto: Mtel

Otvaranju je prisustvovao i predsjednik Opštine Kolasin Milisav Bato Bulatović, koji je posebno istakao da razvoj privrede grada leži na dobroj telekomunikaconoj infrastrukturi i da su počastvovani da najveći telekomunikacioni operator MTEL ulaze u optiku u ovaj grad. Kolašin je turistički centar sjevera Crne Gore i biće sigurno jedan od najznačajnijih i u regionu, a dobra telekomunikaciona usluga kakvu pruža MTEL je neophodna za kompletnu ponudu turistima.

Izvor (naslovna fotografija):

Mtel

Ostavite komentar

Komentari (0)