Led rasvjeta u park-šumi Zagorič

Ekipe Komunalnih usluga završile su izvođenje radova na rekonstrukciji javne rasvjete u park-šumi Zlatica.
Led rasvjeta u park-šumi Zagorič

Foto: Glavni grad

“Na predmetnoj lokaciji postavljeno je 63 stuba javne rasvjete, 61 savremena LED svjetiljka i 4 LED reflektora, a vrijednost investicije je iznosila oko 100.000 eura”, navodi PG Biro.

Na zahtjev građana, Komunalne usluge su izvele radove na rekonstrukciji javne rasvjete na stazi dužine dva kilometra, a sve sa ciljem stvaranja boljih uslova za rekreativce i ljubitelje prirode.

Podsjećamo, pomenuta lokacija je u prethodnom periodu nekoliko puta bila na meti vandala koji su uništavali infrastrukturu.

Led rasvjeta u park-šumi Zagorič

“Komunalne usluge su u više navrata intervenisale i sanirale pričinjenu štetu. Glavni grad je preduzeo i dodatne mjere predostrožnosti pa će park biti pokriven video nadzorom, a osim toga angažovana je i zaštitarska služba”, ističe PG Birpo.

Podsjećamo, u narednom periodu ekipe Zelenila će obnoviti parkovski mobilijar i trim stazu, dok je kao dio druge faze realizacije projekta planirana rekonstrukcija poligona.

“Apelujemo na građane da se odgovorno odnose prema javnim površinama, te da zajedno čuvamo naš grad”, poručuju iz PG Biroa.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

POD SVJETLIMA PODGORICE: Grad 80 odsto osvijetljen savremenom LED rasvjetom, Komunalne usluge fokus stavljaju na ruralna područja

Postavljena nova led rasvjeta u ulicama Aerodromska i Lamela

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Po nalogu glavnog specijalnog tužioca uhapšen Radovan Pantović

Vlada Srbije donira još 1,7 miliona eura za Hram Svetog Save

Danas sastanak Abazovića i Đukanovića

TEMELJNI UGOVOR SA SPC, Martinović: Usvojeni dokument se ne može mijenjati bez ponovne procedure i glasanja