test

Opština Bar donijela odluku o izradi Programa privremenih objekata na području opštine Bar za period 2023-2028. godine

Standard

01/12/2022

10:39

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević donio je Odluku o izradi Programa privremenih objekata na području opštine Bar za period 2023-2028. godine.“Program privremenih objekata izrađuje se za teritoriju opštine Bar, izuzev za područja u zahvatu morskog dobra i Nacionalnog parka Skadarsko jezero, i njime se definišu uslovi građenja, postavljanja i uklanjanja privremenih objekata. Ovaj dokument koji, između ostalog, sadrži zone i smjernice sa urbanističkim uslovima za postavljanje privremenih objekata, kao i vrste, oblik i dimenzije istih donosi se za period od pet godina”, saopšteno je iz Opštine Bar.

Sve već prispjele inicijative dostavljene u toku izrade Izmjena i dopuna Programa privremenih objekata za period 2019 – 2023. godine biće, kako su saopštili, razmatrane u toku izrade Programa, a nove inicijative i prijedloge je moguće predati do 14. decembra 2022. godine.

“I to putem e-maila [email protected], na Građanskom birou Opštine Bar i putem pošte na adresu: Sekratarijat za uređenje prostora, Bulevar revolucije br. 1, 85 000 Bar”, istakli su u saopštenju.

Izvor (naslovna fotografija):

Opštnia Bar

Ostavite komentar

Komentari (0)