PREVRNUO SE BULDOŽER RUDNIKA PLJEVLJA: Lekić tvrdi da nema štete i ne otkriva o kojim radovima je riječ, Golubović ne zna šta mehanizacija radi po selima

Prema saznanjima portala Standard, mehanizacija Rudnika uglja AD Pljevlja, tačnije jedan od buldožera, prevrnuo se u mjestu Crljenice u toj opštini. Izvršni direktor Rudnika Milan Lekić za Standard je demantovao da je načinjena bilo kakva šteta, ali na nekoliko puta ponovljeno pitanje, za koje radove je korišćen buldožer, nije odgovorio. Tvrdi da nije bio u ovom selu, već kod manastira Svete Trojice i da nije načinjena šteta. Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović kaže da ne zna o čemu je riječ, ali da povremeno za poslove na putevima angažuju mehanizaciju Rudnika.
PREVRNUO SE BULDOŽER RUDNIKA PLJEVLJA: Lekić tvrdi da nema štete i ne otkriva o kojim radovima je riječ, Golubović ne zna šta mehanizacija radi po selima

Buldožer Rudnika PV, Foto: Standard

Čitalac Standarda proslijedio je fotografije prevrnute mehanizacije, navodeći da je lokacija selo Crljenice. Nekoliko građana Pljevalja tvrdi i da direktor Rudnika Milan Lekić, koristi mehanizaciju da seljacima završava poslove privatne prirode, iako nije poznato iz kojih razloga.

”Ta mehanizacija probija puteve u Rađevićima, završava seljacima privatne poslove, jednom čovjeku su pravili i skijalište. Koriste mašine Rudnika da rade seoske puteve i slično”, tvrdi izvor Standarda koji je želio da ostane anoniman.

Izvršni direktor Rudnika Milan Lekić član NSD, u izjavi za Standard kaže da je ”sve okej, ništa neregularno, nikakve štete, sve ljudski i pošteno”.

Lekić, Foto: Rudnik uglja

Na pitanje za kakve radove je korišćen ovaj buldožer Lekić nije odgovorio.

”Uopšte nema štete nikakve na buldožeru. Nije tačno da je bio na seoskim putevima, a i da je bio nema nikakve veze. Nego je bio kod Manastira Svete Trojice”, navodi Lekić.

Upitan još jednom da li zna o kakvim radovima je riječ i treba li mašina da ima pratnju, Lekić odgovara da je sva procedura ispoštovana.

”Treba, sva procedura je ispoštovana bila, pratnja i sve. To je činjenica. On jeste skliznuo i prevrnuo se, ali nema nikakve štete. Čak je u garantnom roku i serviser ovlašćene firme je dolazio i konstatovao da nema uopšte štete nikakve”, zaključio je on.

Foto: Standard

Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović Standardu je kazao da Opština na pojedinim poslovima angažuje mehanizaciju Rudnika, ali da za konkretan slučaj ne zna o čemu je riječ.

”Ja vam to ne mogu reći jer ja ne znam po kom se osnovu konkretno taj buldožer koristi. Opština Pljevlja sa Rudnikom uglja ima potpisan memorandum o saradnji gdje na pojedinim poslovima gdje se rade i probijaju lokalni putevi, kada nama treba, angažujemo njihovu mehanizaciju. Konkretno za to što me sad pitate ne znam”, rekao nam je Golubović.

Napomenuli smo da nam je rečeno da je ovaj buldožer bio kod Manastira, ali da nam nije saopšteno koje konkretno radove je izvodio.

”Ne znam, to je njihova mehanizacija. Oni vjerovatno koriste po nekim svojim pravilima i imaju neke odluke kako koriste mehanizaciju, ne mogu da vam kažem za taj slučaj ništa”, rzaključio je Golubović u izjavi za Standard.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

1 komentara


Mitar

Smrad četnički. Preko mehanizacije Rudnika ubira političke poene. Prevrnuo se buldozer i nema oštećenja?!! Smiješno. Garancija ne pokriva fizička oštećenja nastala na ovaj način. I ovo nije put prema manastiru, a sve i da jeste nema razloga da se na tom putu koji je asfaltiran koristi buldozer.

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Abazović: Nema kalkulacija sa prozapadnim putem, Crna Gora najbliža opciji da zadrži postojeći sastav Vlade

SRĐA PAVLOVIĆ: Opsada Dubrovnika – rat za mir

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Spičanović: Posrnuće vaspitno-obrazovnog sistema se nastavlja

„Srpski svet“ u porodičnom planeru vrtića „Ljubica Popović“

Niša Saveljić ima prelijepu djecu, EVO kako izgledaju!

Marković: Čudne stvari se dešavaju u ANB-u, stvoriti pretpostavke za njeno profesionalno jačanje