SD Bijelo Polje: Peticija za subvenciju na pelet i drva i zabranu izvoza peleta do kraja septembra

Opštinski odbor Socijaldemokrata Bijelog Polja započeo je danas akciju prikupljanja potpisa podrške u cilju kontrolisanja rasta cijena peleta i ogrijevnog drveta, a za samo dva sata na gradskom trgu, peticiju je potpisalo preko 300 građana.
SD Bijelo Polje: Peticija za subvenciju na pelet i drva i zabranu izvoza peleta do kraja septembra

“S obzirom na to da zbog nebrige aktuelne Vlade za standard i preživljavanje građana, u značajnoj mjeri ispaštaju stanovnici poprilično zapostavljenog sjevera, odlučili smo da sa ovom aktivnošću krenemo iz Bijelog Polja. Naši zahtjevi odnose se na zabranu izvoza peleta do septembra, dok se podmire potrebe stanovništa, kao i omogućavanje korišćenja subvencija na pelet i drva za ogrijev”, saopštili su iz SD Bijelo Polje.

Peticija je, kako su istakli, pokrenuta da bis izašli u susret velikom broju građana s kojima svakodnevno komuniciraju, a biće proslijeđena nadležnim institucijama koje pod hitno treba da se pozabave ovom problematikom, usljed alarmalntnog divljanja cijena peleta i drva.

Akcija je započela danas i trajaće do petka. Takođe, aktivisti Socijaldemokrata narednih dana će obići sva naselja, kako bi inicijativa došla do svakog građanina Bijelog Polja.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

STANDARD SA PRODAVCIMA DRVA: Dnevnice i gorivo dižu cijene, metar i do 70 eura, prijeti nestašica… GRIJANJE NA STRUJU REALNA OPCIJA

Ćorović: Rast cijene peleta i drva nedopustiv, zabraniti izvoz peleta i ograničiti cijene peleta i drva

Zbog nacionalne pripadnosti smo ugroženi, ponižavani i diskriminisani, nemoguće je raditi u ovakvim uslovima!

Pokret za promjene: ODMAH ZABRANITI IZVOZ PELETA I OGRIJEVNOG DRVETA!

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Uhapšen Novljanin Milovan Šćekić, zelenašenjem uzeo 450.000 eura

Blažić nakon odluke Ustavnog suda: Povraćaj u pređašnje stanje i raspisivanje novih lokalnih izbora

Premijerove šale javnost doživljava kao prijetnje

INSTITUCIONALIZOVANA ANARHIJA: Ministarstvo pravde ćuti ko je, kada i po kom osnovu očistio Kurtijevu kaznenu evidenciju