Vuković: Ni glas iz opozicije za kupovinu autobusa, svaki komentar je suvišan

Skupština Glavnog grada usvojila je Prijedlog odluke o kupovini novih autobusa iz sredstava Glavnog grada i to glasovima odbornika vlasti.
Vuković: Ni glas iz opozicije za kupovinu autobusa, svaki komentar je suvišan

Foto: Glavni grad

” 0 (slovima: nula) glasova opozicije u Parlamentu Glavnog grada za Prijedlog odluke o kupovini autobusa. Svaki komentar je suvišan”, naveo je na Tviteru gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković nakon glasanja.

Podsjećamo, Vuković je donio odluku da Glavni grad izdvoji sredstva za kupovinu novih autobusa, nakon što ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić uporno nije odgovarao na zahtjev o kreditnom zaduženju za ovu namjenu.

Glavni grad će koristeti neplanirani prihod od prodaje akcija u Novom duvanskom kombinatu. Za tu namjenu izdvojeno je dva miliona, što je, kako kaže gradonačelnik, “dovoljno za kupovinu između 12 i 15 novih autobusa”.

” Pošto ni nakon više od četri mjeseca nijesmo dobili nikakav odgovor ministra Milojka Spajića na zahtjev o kreditnom zaduženju za kupovinu autobusa, donio sam odluku da, koristeći neplanirani prihod od prodaje akcija u Novom duvanskom kombinatu, Glavni grad udje u nabavku novih autobusa iz budžetskih sredstava”, naveo je ranije Vuković.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Vuković: Pošto odgovora od Spajića nema, Glavni grad kupuje nove autobuse za dva miliona eura

Vuković: Milojko Spajić je glavni krivac što nema novih autobusa

Vuković: Glavni grad ulaže preko pet miliona eura u modernizaciju javnog prevoza u Podgorici, novi autobusi, nove linije…

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Fatalna Džeki i AFERA O KOJOJ SE MALO ZNA: Odvojila ga od žene i 11-oro djece da bi bio sa njom

Stoltenberg: U potpunosti vjerujemo i oslanjamo se na Crnu Goru, Krivokapić: Platforma DF-a nije upućena meni, Crna Gora je saveznik NATO-a

Burić naložio da se o događaju iz Pljevalja izjasni i Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju

Bojanić predstavlja Izvještaj o poslovanju privrednih društava