Abazović o akciji ANB: Imena uhapšenih osoba može otkriti jedino SDT

U organizaciji Uprave prihoda i carina Crne Gore danas su u prostorijama Instituta za crnu metalurgiju u Nikšiću spaljene cigarete koje su oduzete tokom zadnje velike zapljene u Luki Bar.
Abazović o akciji ANB: Imena uhapšenih osoba može otkriti jedino SDT

Spaljivanju prisustvuju Dritan Abazović, Rade Milošević i Zoran Miljanić.

“Vrijednost te robe na tržištu je više od tri miliona eura”; kazao je direktor UPC Rade Milošević.

U izjavi za medije, odlazeći premijer je kazao da ne može otkriti imena jutros uhapšenih osoba, jer, kako je kazao, jedina adresa koja može otkriti tu informaciju je Specijalno državno tužilaštvo.

Odgovarajući na pitanje da li njegova posjeta SAD ima neke veze sa jutrošnjim hapšenjima, Abazović je poručio da ne može o tome govoriti.

“Jedino mogu reći da je moja posjeta bila veoma uspješna i da će biti pozitivna po vladavinu prava u Crnoj Gori”, kaže Abazović.

Đukanović ne može raspustiti Skupštinu

Abazović je rekao da predsjednik Crne Gore Milo Đukanović ne može raspustiti Skupštinu, odnosno da na to nema pravo. Dodao je i da Đukanović ne može da prihvati činjenicu da više ne vlada situacijom i da je jedini ispravni korak da dodijeli mandat Miodragu Lekiću. 

“Ni Milo Đukanović ni Ranko Krivokapić ne mogu da prihvate da su dio političke prošlosti Crne Gore. Đukanović posjeduje mnogo malo karata u rukavu, pa mu savjetujem da ih u ovom foto finišu sve izbaci na sto i da ode u politčku penzijiu. No, ja se više time ne opterećujem”, zaključio je Abazović. 

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Pala Vlada Dritana Abazovića

Đukanović: Država je uvijek jača od bilo kog kriminala

Đukanović: Premijer rekao da se neće glasati o Temeljnom ugovoru, nikada mi nije palo na pamet da razgovaram sa Medenicom o predmetima

Abazović: Spreman sam i da podnesem ostavku nakon deblokade pravosuđa, nije tačno da nije bilo rasprave o Temeljnom ugovoru

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

(VIDEO)Sukob dvije grupe u Budvi: Jedna osoba lakše povrijeđena, privedeno 10 osoba

UTAJA POREZA: Krivična prijava za 24 osobe, među njima i bivši fubaler Željko Janović

Bunar u Zagoriču obezbijediće dodatne količine vode za sjeverni dio grada

Europol objavio listu bjegunaca, uvršteni i pripadnici CG klanova