test

Abazović o akciji ANB: Imena uhapšenih osoba može otkriti jedino SDT

Standard

29/09/2022

15:03

U organizaciji Uprave prihoda i carina Crne Gore danas su u prostorijama Instituta za crnu metalurgiju u Nikšiću spaljene cigarete koje su oduzete tokom zadnje velike zapljene u Luki Bar.

Spaljivanju prisustvuju Dritan Abazović, Rade Milošević i Zoran Miljanić.

“Vrijednost te robe na tržištu je više od tri miliona eura”; kazao je direktor UPC Rade Milošević.

U izjavi za medije, odlazeći premijer je kazao da ne može otkriti imena jutros uhapšenih osoba, jer, kako je kazao, jedina adresa koja može otkriti tu informaciju je Specijalno državno tužilaštvo.

Odgovarajući na pitanje da li njegova posjeta SAD ima neke veze sa jutrošnjim hapšenjima, Abazović je poručio da ne može o tome govoriti.

“Jedino mogu reći da je moja posjeta bila veoma uspješna i da će biti pozitivna po vladavinu prava u Crnoj Gori”, kaže Abazović.

Đukanović ne može raspustiti Skupštinu

Abazović je rekao da predsjednik Crne Gore Milo Đukanović ne može raspustiti Skupštinu, odnosno da na to nema pravo. Dodao je i da Đukanović ne može da prihvati činjenicu da više ne vlada situacijom i da je jedini ispravni korak da dodijeli mandat Miodragu Lekiću. 

“Ni Milo Đukanović ni Ranko Krivokapić ne mogu da prihvate da su dio političke prošlosti Crne Gore. Đukanović posjeduje mnogo malo karata u rukavu, pa mu savjetujem da ih u ovom foto finišu sve izbaci na sto i da ode u politčku penzijiu. No, ja se više time ne opterećujem”, zaključio je Abazović. 

Ostavite komentar

Komentari (0)