Izvor: Pobjeda

Advokat Zoran Piperović tražio izuzeće vijeća

Kontrola optužnice protiv bivše predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice odložena je na neodređeno vrijeme nakon što je advokat Zoran Piperović zatražio izuzeće vanraspravnog vijeća kojim predsjedava sudija Goran Šćepanović.
Advokat Zoran Piperović tražio izuzeće vijeća

FOTO: BOJANA BOŽOVIĆ

Zahtjev za izuzeće vijeća sudija uslijedilo je nakon što je specijalni tužilac Vukas Radonjić kazao da predlaže potvrđivanje optužnice koja se temelji na dokazima za koje je i vijeće koje kontroliše ootužnicu utvrdilo da su dovoljni za osnovanu sumnju da su optuženi u ovom predmetu počinili krivična djela za koje se terete.

Na riječi tužioca Radonjića prvi je reagovao advokat Miloš Vuksanović ukazujući sudijama da bi one mogle same da razmisle o svom izuzeću.

Nakon toga riječ je uzeo advokat Zoran Piperović ukazao da je vijeće sudije Šćepanovića utvrdilo ranije da postoji osnovana sumnja da je neko počinio krivično djelo za koje se tereti a da gdje postoji sumnja za nju postoji i dokaz o kojima danas treba da se raspravlja.

-Principijelno, tražim vaše izuzeće jer u ovom sudu ima dovoljno sudija koje nisu imale dodira sa ovim predmetom i mogu odlučivati o validnosti dokaza u ovom predmetu- naveo je.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

STANDARD OBJAVLJUJE ANALIZU SLUČAJA “POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA”: Katnić do detalja opisao i ukazao na kršenja zakona od strane Vijeća Apelacionog suda, niko nije reagovao

Kontrola optužnice protiv Duška Kneževića i Nenada Vujoševića odgođena na neodređeno vrijeme

Katnić od TS tražio da prilikom odlučivanja izuzme Vuksanovića, Gazivodu, Muka i Milovića

DFC: Novak Đoković – više od igre!

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

VUKADINOVIĆ ZA STANDARD: Svi se igraju mimikrije, izbore želi samo Evropa sad

Djevojčice saslušane zbog skidanja zastave sa crkve, škola čeka dopis od nadležnih

Najjači horoskopski znakovi: Oni se ističu po čvrstom umu i neustrašivošću

Studija: Konzumiranje brze hrane može da izazove bol, čak i ako ste zdravi