AKCIJA ŠPANSKE POLICIJE: UHAPŠENI SARADNICI ŠKALJARACA!

Jedna od najaktivnijih kriminalnih organizacija u velikoj trgovini kokainom razbijena je na Kanarskim ostrvima, prenose španski mediji.
AKCIJA ŠPANSKE POLICIJE: UHAPŠENI SARADNICI ŠKALJARACA!

IZVOR: YOUTUBE

U pitanju je grupa povezana s međunarodnim zločinačkim organizacijama. Kriminalna mreža imala je veze sa italijanskom mafijom u Kalabriji, “škaljarskim klanom” u Crnoj Gori i sa kartelima u Brazilu i Kolumbiji.

Akciju su, prenosi “canarias7.es”, uspješno izveli agenti Tima za organizovani kriminal i borbu protiv droge (EDOA) Civilne garde i agenti Jedinice za borbu protiv droge i organizovanog kriminala (UDICO) Nacionalne policije.

“Kriminalna organizacija je uspostavila nekoliko kanala za unošenje kokaina na Kanarski arhipelag i imala je važnu logistiku za distribuciju narkotika”, piše u članku.

Konačni rezultat nakon hapšenja i pretresa kuća ukazuje na osam uhapšenih, zaplijenjeno je 26 kilograma kokaina, skoro 150.000 eura u gotovini, osam vozila, pet šifrovanih telefona, elektronski sigurnosni uređaj, kao i različite alate i dokumentaciju u vezi sa kriminalnim radnjama.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

IZVJEŠTAJ ZA 2021. GODINU: Povećan broj prijavljenih za visoku korupciju, 10.742 krivične prijave, SDT optužilo 153 lica

OVAKO SU PADALI “KAVČANI”, “ŠKALJARI”, KLAN “AMERIKA”: Najveće zaplijene droge povezane sa balkanskom mafijom

“Društveno prihvatljive droge”: Od sintetičkih droga nastaju teški psihički poremećaji, od kokaina paranoja i halucinacije da im “zmije gmižu ispod kože”…

Presuda crnogorskim državljanima: Za šverc kokaina koristili iznajmljenu kuću i automobile

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Izručen optuženi turski terorista, uhapšen u Crnoj Gori

Stejt department: “Otvoreni Balkan” temelj za jačanje ekonomija

Popović: Ugovor sa Crkvom Srbije zamišljen da bude posljednji ekser zakovan u mrtvački kovčeg crnogorske nacije

Tamari Zvicer blokirana isplata skoro 133.500 eura zbog fingiranja prodaje stana