Bar: Uhapšene tri osobe zbog sumnje da su krijumčarile i prodavale narkotike

Barska policija uhapsila je A. M., B.B. (30) i D.L. (37) zbog sumnje da su izvršili djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet narkotika.
Bar: Uhapšene tri osobe zbog sumnje da su krijumčarile i prodavale narkotike

ilustracija

“Barska policija je danas, po naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Baru izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi lice A.M. Pronađeno je 1,3 kilograma marihuane i 3,7 grama amfetamina, tzv. drobilica, određena količina novca, digitalna vaga za precizno mjerenje, pištolj „CZ99“, kao i tri komada municije”, saopštili su iz Uprave policije.

Pri pretresu, kako se navodi, u stanu su se nalazili i B.B. (30), D.L. (37) i B.H.

“B.B. je prilikom ulaska policijskih službenika u stan od sebe odbacio jedno pvc pakovanje sa sadržajem droge, koja je kasnije pronađena”, dodaju iz UP.

Po nalogu tužioca u VDT-u D.L., A.M. i B.B. uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet narkotika i djelo omogućavanje konzumiranja droga.

“Osim toga, protiv D.L. će biti podnijeta i krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, zaključili su iz UP.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

POSTIZBORNI NAPAD NA BOŠNJAKE U PLJEVLJIMA, Savjet ocijenio: Policija da ne balansira i izjednačava žrtvu sa nasilnicima, nijesu svi napadači obuhvaćeni postupkom

Dražen Burić dobija novi mandat kao vršilac dužnosti VDT?

Sporni članovi Zakona ostaju uprkos ocjenama EU i VK: BURIĆ ponovo među kandidatima za v.d. VDT-a, MEDOJEVIĆ i RODIĆ za Standard rekli da nijesu zainteresovani

IZVJEŠTAJ ZA 2021. GODINU: Povećan broj prijavljenih za visoku korupciju, 10.742 krivične prijave, SDT optužilo 153 lica

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Milanović novi rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici

ZATVORSKI ,,SKAJ RAZGOVORI“: ,,Ako se vlast promijeni, Mićko, možemo se izvući!“

U Crnoj Gori se još uvijek zazire od psihologa: “U našoj sredini to je shvaćeno kao poremećaj sa pečatom sramote”

Abazović: Crna Gora nije potpuna ako 21. maj ne slavimo svi zajedno