Četnički vojvoda osumnjičen, brani se sa slobode: Kikoviću izrečena mjera zabrane prilaska supruzi koju je pretukao

Članu Glavnog odbora Nove srpske demokratije (NSD), direktoru Doma učenika i studenata i nekadašnjem predsjedniku SO Berane Goranu Kikoviću nije određen pritvor, nakon što je juče priveden u prostorije CB Berane, zbog sumnje da je pretukao suprugu I.K. Osnovni sud u Beranama je danas izrečkao mjeru nadzora zabranu pristupa ili sastajanja sa suprugom na razdaljini koja ne može biti manja od 50 metara.
Četnički vojvoda osumnjičen, brani se sa slobode: Kikoviću izrečena mjera zabrane prilaska supruzi koju je pretukao

“Osnovnom sudu u Beranama dana 26.05.2023. godine dostavljen je optužni predlog Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama od 26. maja 2023. godine, kojim je okrivljenom G.K, iz Berana, stavljeno na teret krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici, sa predlogom za određivanje pritvora iz razloga postojanja opasnosti od ponavljanja djela”, saopštio je predsjednik tog suda Ivan V. Došljak.

On je naveo da je Rješenjem vanraspravnog krivičnog vijeća Osnovnog suda u Beranam po saslušanju okrivljenog, odbijen je kao neosnovan predlog Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama za određivanje pritvora i okrivljenom izrečena mjera nadzora: zabrana pristupa ili sastajanja sa oštećenom I.K. na razdaljini koja ne može biti manja od 50 metara.

Kiković je ranije zagovarao podizanje spomenika Pavlu Đurišiću, te predlagao da ulica u Beranama nosi naziv po Ratku Mladiću, pa su njegovo naimenovanje na funkciju direktora Doma učenika i studenata pratili komentari i fotografije na društvenim mrežama, gdje je opisan kao veliki pristalica četničkog pokreta.

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

1 komentara


mila

Tipičan siledžija, nesoj. Smiriće se tek kada mu neko jači od njega “pokaže zube”!

Odgovori

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Adžić: Spremni smo za vanredne izbore, do njih će sigurno doći

Kosovo oduzima Radoičićevu vilu: Pretvoriće je u stanicu za Kosovsku policiju

Hodža: Današnje hapšenje na Jarinju povezano sa događajima u Banjskoj

Eraković: Cilj popisa da Crna Gora postane treća država jednog naroda na Balkanu