Kneževića danas saslušava istražni sudija

Dejan Knežević, pomoćnik direktora Uprave policije, planirano je da jutros oko 10.30 časova bude priveden kod istražnog sudije u podgorički Viši sud. On se tereti za stvaranje kriminalne organizacije i odavanje tajnih podataka.
Kneževića danas saslušava istražni sudija

foto Dan

Knežević je sinoć saslušan kod specijalnog državnog tužioca.On nje tada  negirao krivicu i negirao je izvršenje bilo kojeg krivičnog djela i odgovarao je na pitanja tužioca.

Odgovarao na sva pitanja koja mu je postupajući tužilac postavio. Njegovo saslušanjeu SDT  trajalo je skoro četiri sata. 

– Osumnjičeni ne priznaje izvršenje krivičnog djela. Iznosio je svoju odbranu apsolutno i u cjelosti, u skladu  sa postavljenim pitanjima od strane tužioca. Negiranje izvršenja krivičnih djela nije samo rezultat njegovog stava, nego je to i  izričito rezultat onoga u šta smo kao odbrana u najčvršćem uvjerenju, da će se veoma brzo i dokazati. Svi ovi dokazi, sa kojima raspolaže tužilac, su bez iole oslonca  u dokazima koji moraju biti apsolutno postojeći, koji se u ovom trenutku ne mogu ni na koji način kao takvi kvalifikovati.Bilo je mnogo pitanja od strane tužioca a osumnjičeni Dejan Knežević je odgovarao na sva pitanja. Kkao na pitanja tužioca, tako i na pitanja svojih bramnilaca. Ponavljam, kategorički je negriao svaku vezu  sa izvršenjemk bilo koje inkriminisane radnje- kazao je advokat Borivoje Đukanović.

Podsjećamo, Knežević je uhapšen sinoć po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva.

Uskoro opširnije…

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

DR SANJA LEKIĆ ZA STANDARD: U CG najčešći karcinomi pluća i dojke, revolucija u ...

Jeste li ikad vidjeli mješanca buldoga i čivave? Moglo bi vas iznenaditi kako iz...

VUKOVIĆ ZA STANDARD: Apsolutno sam protiv smanjenja plata u Glavnom gradu, ponos...

ŠĆEKIĆEV PREDIZBORNI BLIC KRIG: “Punjenje” zdravstvenog sistema part...