Mario Milošević: Tražim da me prebace u Bijelo Polje, žrtva sam torture načelnika Istražnog zatvora koji me je lažno optužio

Pritvorenik Mario Milošević, protiv koga je načelnik Istražnog zatvora Spuž Predrag Spasojević predao krivičnu prijavu zbog prijetnji, obratio se javnosti pismom u kojem tvrdi da je izložen torturi i traži dabude prebačen u zatvor u Bijelo Polje.
Mario Milošević: Tražim da me prebace u Bijelo Polje, žrtva sam torture načelnika Istražnog zatvora koji me je lažno optužio

Mario Milošević

Na Spasojevićevu kuću je dva puta bačena bomba, a načelnik Istražnog zatvora je rekao da je Miloševića ranije prijavio zbog prijetnji.

Obraćanje Miloševića prenosimo integralno:

“Najoštrije osuđujem napad na načelnika Istražnog zatvora Predraga Spasojevića i pozivam nadležne državne organe da, u što kraćem roku, identifikuju počinioce i da ih procesuiraju.

U prostoriji, u kojoj se nalazim, nisam u mogućnosti da uhvatim ni signal ni sliku na TV, a kamoli da sa nekim komuniciram. Vrlo je indikativno da se, nakon što sam zatražio reakciju nadležnih državnih organa zbog torture koju prema meni sprovodi načelnik Spasojević, ali i svega par sati nakon što je isplivala SKY ECC prepiska iz koje se jasno vidi da mi se namješta “robija od 40 godina”, da mi se namješta “da sam ja pucao” i da “kosti ne iznosim” , otpočinje organizovana hajka načelnika Spasojevića protiv mene i dešava se neki napad na njegovu kuću.

Jasan je put koji sam ja odabrao da se zaštitim od njegove tiranije, a to je put zakona i posredstvom insistucija sistema.

Smatram da mi je zbog ovakvog postupanja načelnika Spasojevića, i zbog činjenice da me lažno optužuje da sam mu prijetio i insinuira da ja stojim iza napada na njega, ozbiljno ugrožena bezbjednost te apelujem na nadležne državne organe da me pod hitno prebace u zatvor u Bijelom Polju, gdje ću nadam se biti bezbjedniji.

Ovlastio sam svog advokata da podnese krivičnu prijavu protiv Spasojevića zbog toga što me je lažno prijavio da sam mu prijetio.

Molim institucije sistema da sa jednakom pažnjom tretiraju i ove moje navode i da me zaštite i da ne podlegnu pritisku koji na njih vrši Spasojević. Njihovo je da utvrde istinu i očekujem da tako i bude”, zaključio je Milošević.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Rakočević: Napad na načelnika Istražnog zatvora nije upozorenje, već beskrupulozni atak na njegov život

NAKON PISANJA STANDARDA: Etički odbor Ministarstva pravde utvrđuje da li je Spasojević prekršio etički kodeks

SPASOJEVIĆ OD SINDIKALCA DO FOTELJE: Načelnik Istražnog zatvora ne voli Amerikance, voli slovo Z, slavi rusku agresiju i “dogodine će na Lovćenu”

Janković i Peruničić danima pratili žrtvu koju je trebalo da ubiju, odali ih telefoni

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Političari žmure dok Crnoj Gori ”nestaju” stanovnici

Vujačić: Postupci pojedinih političkih partija nanose štetu Crnoj Gori, samo široka, proevropska koalicija može vratiti zemlju na pravi put

SDT traži od notara ugovore Medenice, Jovanića i još 80 lica

VDT odbacilo krivičnu prijavu poslanice Dragice Sekulić protiv urednice Portala Volim Podgoricu