Izvor: Pobjeda

Milošu Markoviću zadržavanje do 72 sata

Milošu Markoviću, koji se tereti da je 18. jula ubio Sašu Klikovca ispred porodičnog restorana ,,Kod Crnogorca“, određeno je zadržavanje do 72 sata, piše Pobjeda.
Milošu Markoviću zadržavanje do 72 sata

On je saslušan pred specijalnim tužiocem Veljkom Rutovićem, a nakon isteka zadržavanja biće priveden sudiji za istrage Višeg suda koji će se odrediti o pritvoru.

Crnogorska policija je uspjela da, samo deset dana od zločina, rasvijetli likvidaciju Klikovca (38). Prethodno je uhapšen Marko Šuković koji je, prema raspoloživim podacima, vozio golf iz kojeg je, prema dosadašnjim nalazima istrage, pucao Marković.

Marković je uhapšen kasno sinoć u kućici na Adi Bojani u kojoj se krio, i u trenutku hapšenja bio je naoružan pištoljem marke ,,browing“ koji je imao metak u cijevi. Kod njega je nađena i torbica sa većom količinom novca.

Saša Klikovac ubijen je 18. jula, oko 9.50 sati, u podgoričkom naselju Cijevna. U Klikovca je pucano iz vozila u pokretu, pogođen je sa više hitaca iz ,,heklera“ u predjelu stomaka i grudi.

Prema evidenciji policije, Klikovac je bio povezan sa takozvanim “zagoričkim klanom” i bio je blizak Vidoju i Radoslavu Gilu Stanišiću.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

STAV: Ideolog Zadruge

Pavićević: Zalažemo se za manjinsku vladu, Abazović: Ovo je ponuda svim poslanicima

Evropski sud za ljudska prava: Presuda po tužbi Ljuba Bigovića 13. januara

Fejzić: Vjerujem da u EU i NATO neće imati mjesta za ljude kakav je Golubović