test

Milošu Markoviću zadržavanje do 72 sata

Standard

28/07/2020

22:05

Milošu Markoviću, koji se tereti da je 18. jula ubio Sašu Klikovca ispred porodičnog restorana ,,Kod Crnogorca“, određeno je zadržavanje do 72 sata, piše Pobjeda.On je saslušan pred specijalnim tužiocem Veljkom Rutovićem, a nakon isteka zadržavanja biće priveden sudiji za istrage Višeg suda koji će se odrediti o pritvoru.

Crnogorska policija je uspjela da, samo deset dana od zločina, rasvijetli likvidaciju Klikovca (38). Prethodno je uhapšen Marko Šuković koji je, prema raspoloživim podacima, vozio golf iz kojeg je, prema dosadašnjim nalazima istrage, pucao Marković.

Marković je uhapšen kasno sinoć u kućici na Adi Bojani u kojoj se krio, i u trenutku hapšenja bio je naoružan pištoljem marke ,,browing“ koji je imao metak u cijevi. Kod njega je nađena i torbica sa većom količinom novca.

Saša Klikovac ubijen je 18. jula, oko 9.50 sati, u podgoričkom naselju Cijevna. U Klikovca je pucano iz vozila u pokretu, pogođen je sa više hitaca iz ,,heklera“ u predjelu stomaka i grudi.

Prema evidenciji policije, Klikovac je bio povezan sa takozvanim “zagoričkim klanom” i bio je blizak Vidoju i Radoslavu Gilu Stanišiću.

Izvor: Pobjeda

Ostavite komentar

Komentari (0)