test

Pižurica: Pozdravljamo stav ministra Šaranovića da Radinović, Vasiljević, Peković i Pavićević nijesu kandidati za mjesto direktora Uprave policije

Standard

01/03/2024

22:00

Član odbora za bezbjednost i poslanik PES-a Miloš Pižurica objavio je na X mreži da pozdravlja stav ministara Danila Šaranovića da Radinović, Vasiljević, Peković i Pavićević nijesu kandidati za mjesto direktora Uprave policije.

“Doživljavamo ga kao konstruktivan korak ka pronalaženju najboljeg i najprofesionalnijeg rješenja za mjesto direktora Uprave policije!, napisao je Pižurica.

Šaranović tvrdi da nije predložio četiri kandidata za direktora Uprave policije – Draška Radinovića, Miloša Pekovića, Milutina Vasiljevića i Žarka Pavićevića.

Iz kabineta ministra unutrašnjih poslovaDanila Šaranovića tvrde da ministar nije premijeru Milojku Spajiću predložio četiri kandidata za direktora Uprave policije-Draška Radinovića, Miloša Pekovića, Milutina Vasiljevića i Žarka Pavićevića.

“Navodi koji se odnose na imena četiri službenika koja je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović predložio kao kandidate za vršioca dužnosti direktora Uprave policije su netačni”, saopštio je MUP.

Izvor (naslovna fotografija):

Miloš Pižurica
Screenshot/ RTCG

Ostavite komentar

Komentari (0)

POVEZANI ČLANCI