test

Pronađeno oružje i municija u Tuzima, uhapšene dvije osobe

Standard

29/11/2023

17:32

Podgorička policija uhapsila je N.N. i V.N iz Tuzi zbog sumnje da su krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Naime, pretresom prostorija koje koritste N.N. i V.N. pronađeni su i oduzeti automatska puška cal. 7,62mm, pištolj marke Glock 17 sa oružnim listom i 142 komada municije različite vrste i kalibra.

“Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje na pronalasku oružja u ilegalnom posjedu, pretresom pronašli i oduzeli oružje i municiju”, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

Navodi se da danas su pripadnici podgoričke policije, postupajući po naredbi sudije, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koriste N.N. i V.N. iz Tuzi.

“Tom prilikom su pronađeni i oduzeti: automatska puška cal. 7,62mm, pištolj marke „Glock 17“ sa oružnim listom i 142 komada municije različite vrste i kalibra”, kazali su iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

“Koji je naložio da se N.N. i V.N. uhapse zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, kazali su iz UP.

Ostavite komentar

Komentari (0)

POVEZANI ČLANCI