Izvor: AntenaM

Radunović u petak u 15:22 pozvao policiju da prijavi pucnjavu

Sva četiri poziva Aleksandra Radunovića Popaja na broj 122, u petak, 12. avgusta zabilježena su na listingu njegovog telefona, tvrdi ekspert za mobilnu telefoniju od koga je Antena M zatražila stručnu provjeru, nakon što je policija pokušala da demantuje informaciju koju je objavio taj portal. Radunović, koji je dobro poznat crnogorskoj javnosti, upravo je čovjek koji je izvijestio policiju da se u njegovom komšiluku dešava haos, čijega karaktera i razmjera ni sam u startu nije bio svjestan.
Radunović u petak u 15:22 pozvao policiju da prijavi pucnjavu

Aleksandar Radunovic

U nedjelju je dao iskaz osnovnom tužiocu na Cetinju i pokazao mu svoj mobilni telefon, na kojem je zabilježeno vrijeme kada je zvao dežurnu službu policije, piše Antena M.

Ovaj portal navodi i da su angažovali eksperta koji je kategoričan – nije moguće manipulisati podacima na mobilnom telefonu. Dodaje da negdje drugo jeste, ali – onaj ko bi se usudio da to uradi zaplivao bi u opasne vode krivične odgovornosti.

Zbog specifičnih okolnosti tragedije u kojoj je smrtno stradalo 11 njegovih komšija, a šest ranjeno, Radunović je zamolio da se u prvom tekstu ne otkriva njegov identitet, iako je već bio dao iskaz tužilaštvu i policiji.

Sada, kako piše Antena, ogorčen reakcijom UP koja ga optužuje da nije saopštio istinu, dao je odobrenje da se objavi da je on čovjek koji je u 15 i 22 prvi put pozvao 122, a nakon toga još tri puta, obavještavajući da se u neposrednoj blizini njegove kuće dešava zločin.

Ekspert i sagovornik Antene M za rasvjetljavanje situacije do koje je dovela tvrdnja policije da “za sada nijesu pronašli podatke na registrofonu o Radunovićevim pozivima”, kategoričan je: sva četiri poziva registrovana su u listingu broja (06……).

Vrijeme poziva zabilježeno na listingu je: 15 sati 23 minuta 17 sekundi; 15 sati 26 minuta 16 sekundi; 15 sati 46 minuta 55 sekundi; 15 sati 50 minuta 08 sekundi.

Razlika u odnosu na vrijeme koje je zabilježeno na mobilnom telefonu Radunovića potiče otud što aparat bilježi vrijeme početka poziva zaokruženo na minut, a listing registruje trenutak okončanja razgovora izražen u satima, minutima i sekundama.

Antena M navodi i da posjeduje listing poziva i baznih stanica na Cetinju posredstvom kojih su ostvareni.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Gdje neće biti struje u ponedjeljak i utorak

Gdje u ponedjeljak i utorak neće biti struje

Ovo su mjesta u kojima od nedelje do utorka neće biti struje, zbog radova na mreži

Gdje neće biti struje u ponedjeljak i utorak

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Zeković: Da je htio, Lazović bi pobjegao na početku medijskog suđenja

M PORTAL – Jovan Vukotić: “Milo mi te viđet tu blizu Abaza, našeg brata, on gotivi nas”

DNEVNA DOZA OBMANA: Kako neupotrebljiva roba vrijedi milion eura?

Gorjelo vozilo na auto-putu, nema povrijeđenih