test

Spriječen obračun u Rastocima, jedna osoba uhapšena

Standard

01/10/2023

12:28

Službenici Regionlnog centra bezbjednosti ''Zapad'' – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su juče, brzom reakcijom spriječili sukob više osoba, a kojom prilikom je kod jedne pronađen revolver, municija i nož.

Juče oko 17.00 časova pripadnici policije su u mjestu Rastoci, dok su obavljali redovne poslove i zadatke došli do saznanjada može doći dosukoba između više lica, te su odmah izvršili kontrolu operativno interesantnih i sa njima povezanih osoba, koji su se nalazili ispred jedne porodične kuće. 

Na licu mjesta je zatečeno šest osoba, koja su tom prilikom kontrolisana, a kod V.K. (24) je pronađen revolver Magnum, četiri komada municije i jedan nož na rasklapanje. 

U odnosu na svazatečena lica sprovedena je kriminalistička obrada, prikupljena su obavještenja od njih kao i većeg broja lica, izvršene su i druge procesne radnje u cilju utvrđivanja postojanja drugog krivičnog djela.

Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću V.K. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Među privedenim licima većina su registrovana kao počinioci krivičnih djela, od kojih je jedno lice iz Berana registrovano kao izvršilac krivičnih djela protiv života i tijela sa najvećim stepenom društvene opasnosti.

Izvor (naslovna fotografija):

Ilustracija, Policija

Ostavite komentar

Komentari (0)