Izvor: Antena M

Uhapšen Cetinjanin, vjerovao da ima ista prava kao Abazović

Cetinjanin Zoran Vujačić, nastanjen u Podgorici, uhapšen je zbog toga što je na svom Facebook profilu objavio parolu 'Smrt uri i urašima'.
Uhapšen Cetinjanin, vjerovao da ima ista prava kao Abazović

Vujačića je, prema izvorima Antene M, privela policija u Herceg Novom koja ga je sačekala na graničnom prelazu Debeli brijeg, prilikom povratka iz Hrvatske.

U izjavu policiji on je potvrdio vjerodostojnost te objave i Facebook profila i pojasnio da je napisao revoltiran zbog bacanja dimnih bombi ispred Skupštine Crne Gore, u ponedjeljak veče. Pojasnio je da ga je to asociralo na dešavanja na Belvederu 5. septembra prošle godine, kojima je prisustvovao, kada je policija protiv demonstranata upotrijebila suzavac, šok bombe i gumene metke.

Vujačić je naglasio kako ga je na citiranu objavu motivisala i činjenica da je istu takvu izjavu dao odlazeći premijer Dritan Abazović 24. septembra ove godine: “Smrt DPS, Milu Đukanoviću i DPS-ovcima”.

“Kad on može to da izjavi, mogu i ja ovo”, izjavio je Vujačić hercegnovskoj policiji.

Vujačić je objasnio da je njegova objava “usmjerena u političkom smislu, a ne u bilo kom drugom i ista je bila usmjerena prema političkoj partiji Ura, a ne bilo kojem pojedincu u partiji.”

Prijatelji uhapšenog Vujačića koji su se obratili Anteni M tvrde da je on na putu prema Podgorici ili je možda već stigao u CB ili tužilaštvo i da su ga “u štafeti” prevozile novska, nikšićka i danilovgradska policija.

Inače, Vujačić je objasnio da je objavu na Facebook postavio dok se nalazio na službenom putu u Hrvatskoj, u okolini Ogulina, dok je “šleperom” prevozio mandarine za Zagreb. U povratku, već je bio spreman policijski doček i procesuiranje.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

STANDARD OBJAVLJUJE ANALIZU SLUČAJA “POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA”: Katnić do detalja opisao i ukazao na kršenja zakona od strane Vijeća Apelacionog suda, niko nije reagovao

Vlada objavila dopunu spiska kredita funkcionerima i državnim službenicima

Milena Vujačić predsjednica Skupštine Prijestionice

Godina izazova za Glavni grad jedna od najuspješnijih, VUJAČIĆ za Standard: Vlada nije imala senzibiliteta za potrebe građana Podgorice

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

UP i SDT realizovali međunarodnu aktivnost BRUDA: Uhapšeno 10 osoba zbog krijumčarenja skoro tone marihuane

Đeljošaj: Sudija Bečić mi već presudila, histerisala je kada je čula albanski u sudnici

Oštra poruka britanskog i njemačkog izaslanika vlastima: Odluke koje ste donijeli u Skupštini štete Crnoj Gori i njenim građanima, izbore održati što prije

Bivšoj predsjednici Osnovnog suda Zorici Novaković ponovo sude zbog prevare i falisfikovanja