test

Uhapšen Nikšićanin kod koga je pronađen heroin i tablete buprenorfin

Standard

18/05/2024

13:13

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti ''Zapad'', Odjeljenja bezbjednosti Nikšić krivično su procesuirali Z.G. (52) iz Nikšića kod koga je pronađen heroin i tablete buprenorfin, koji su, kako se sumnja, namijenjeni uličnoj prodaju.Nikšićanin se sumnjiči za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

“Naime, službenici Jedinice za borbu protiv droge Odjeljenja bezbjednosti Nikšić ciljanom kontrolom su kod Z.G. pronašli i oduzeli deset manjih pvc pakovanja supstance za koju se sumnja da je opojna droga heroin ukupne mase oko 10 grama”, saopšteno je z Uprave policije..

Nadalje, postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi Z.G. i tom prilikom su pronađene i oduzete tablete buprenorfina.

“Sa događajima je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu Z.G. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga” kazali su iz policije.

Izvor (naslovna fotografija):

The concept of anti drugs. Drug addict reaches for another dose of the drug in the syringe. Guy addicted, male drug addict, drug syringe

Ostavite komentar

Komentari (0)