Uhapšen Podgoričanin: Sumnja se da je Danilović u ”pick-up” vozilu krijumčario 17 stranih državljana

Podgorička policija juče je uhapsila Borka Danilovića (30) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, saznaje Standard. Prema informacijama našeg portala Danilović je, kako se sumnja, prevozio 17 migranata u ''pick-up'' vozilu marke ''Fiat Doblo''.
Uhapšen Podgoričanin: Sumnja se da je Danilović u ”pick-up” vozilu krijumčario 17 stranih državljana

Foto: Standard

Pripadnici policije su u mjestu Karabuško polje kontrolisali vozilo marke „Fiat Doblo“, podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao B.D, dok se u vozilu nalazilo 17 stranih državljana bez ličnih dokumenata.

B.D. se sumnjiči da je ovim osobama omogućio da nedozvoljeno pređu državnu granicu sa Albanijom, te da je imao namjeru da ih preveze do granice sa Srbijom.

Kod B.D. policija je pronašla 2.000 eura.

”Sumnja se da je on navedenu sumu novca uzeo od stranih državljana kako bi ih ilegalno prebacio preko državne granice”, saopšteno je iz Uprave policije.

Osnovno drzavno tužilastvo u Podgorici, formiralo je krivični predmet protiv osumnjičenog B.D, zbog krivičnog djela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, izvršenog na štetu 17 pakistanskih državljana.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Zaštitu Crne Gore namjerava da traži 17 državljana Ukrajine

POSTIZBORNI NAPAD NA BOŠNJAKE U PLJEVLJIMA, Savjet ocijenio: Policija da ne balansira i izjednačava žrtvu sa nasilnicima, nijesu svi napadači obuhvaćeni postupkom

Berishaj: Neće biti prekrajanja granica na Zapadnom Balkanu

Đukanović uvjeren da će se faza umora od proširenja završiti i da će Evropa razumjeti da treba da prihvati nove članice

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

ABAZOVIĆ I ADŽIĆ OBEĆALI PROMJENE, ALI ZA SADA NIŠTA OD TOGA: Zašto je nakon ubistva Šakovića za šefa CB Budva postavljen inspektor za strance?

Marko Nišavić novi predsjednik Borda direktora AD Luka Bar

RIČARD GIR sa 33 godine mlađom suprugom uživa na plaži! (FOTO)

“Budvanska rivijera” traži da Novović provjeri ugovore sa advokatom