Izvor: jutarnji list

Uhapšeni zbog ubistva na Pagu se povezuje i s ubistvom Šakovića?

Nakon što je rano jutros na hrvatskom ostrvu Pag ubijen crnogorski državljanin Goran Vlaović (38) iz Herceg Novog, policija Republike Hrvatske uhapsila je Gorana Tanaskovića, državljanina Republike Srbije, prenosi Jutarnji list.
Uhapšeni zbog ubistva na Pagu se povezuje i s ubistvom Šakovića?

Izvor: Jutarnji listTanasković je, dodaje M portal, osoba koju crnogorske službe bezbjednosti povezuju sa ubistvom Milića Minje Šakovića, koje se dogodilo u Budvi 18. juna ove godine.

Tanasković (28) iz Kragujevca koji je inače na potjernici crnogorske policije angažovao je advokata Vinka Gulišiju i neće iznositi odbranu već se brani ćutanjem, prenosi Jutarnji.

Navnodno, obje Tanaskovićeve žrtve, i Vlaović i Šaković, bile su pripadnici OKG „Škaljari“, sa nizom teških krivičnih djela iza sebe, piše M portal.

Vlaović je izašao iz kluba i bio možda 15 do 20 metara od ulaza, u društvu djevojke s kojom je viđan i prethodnih dana, bivše srpske misice, kad mu je ubica prišao s leđa i iz pištolja s prigušivačem hladnokrvno ispalio hitac u vrat.

Jutarnji list je objavio snimak na kojem je zabilježen sami atentat.

Na snimku se može vidjeti kako se muškarac sa bijelom kapom, crnom majicom dugih rukava i sivim pantalonama s leđa prišunjao dvojici muškaraca i zatim u glavu jednog od njih ispalio hitac iz vatrenog oružja.

Odmah nakon toga jasno se vidi i kako napadač bježi sa mjesta zločina. Čini se kako muškarac koji je bio u pratnji ubijenog nije odmah shvatio u čemu se radi.

Sve se to odvijalo pred dvadesetak okupljenih koji su napuštali klubove. Nakon pucnja jedan dio ljudi počeo je bježati, dok su drugi odmah krenuli da pruže pomoć muškarcu koji je ležao na tlu. Vlaović je preminuo u kolima hitne pomoći, na putu do bolnice.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

(VIDEO) Detalji ubistva Vlaovića u Hrvatskoj: Izašao iz kluba u društvu bivše srpske misice, ubica mu prišao s leđa i pucao

Vlaović: Kontinuirano ćemo raditi na razvoju medija i kulture

Najviše novca dobio nedjeljnik Monitor

Vlaović: Medijska scena mora imati nultu toleranciju na govor mržnje

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

PRVI REZULTATI ISTRAGE: Obračuni crnogorskih klanova i na teritoriji Hrvatske

Crna Gora je u hibridnom ratu, sve ukazuje da iza sajber napada stoje ruske službe

(VIDEO) Detalji ubistva Vlaovića u Hrvatskoj: Izašao iz kluba u društvu bivše srpske misice, ubica mu prišao s leđa i pucao

”Pop koji sjedi” biće kažnjen zbog nepoštovanja himne