UIKS pokrenuo disciplinski postupak protiv načelnika Istražnog zatvora

Menadžmet Uprave za izvršenje krivičnih se ranije oglasio saopštenjem u kojem su naveli da se u potpunosti ograđuju od svih izjava Spasojevića, posebno onih koje sadrže ili mogu sadržati bilo koji politički segment.
UIKS pokrenuo disciplinski postupak protiv načelnika Istražnog zatvora

UIKS

Uprava zavoda za izvršenje krivičnih sankcija pokrenula je disciplinski postupak protiv načelnika Istražnog zatvora Predraga Spasojevića, saznaje nezvanično portal Dan.

Kako saznaju, postupak će se odvijati u okviru etičke komisije. Vezan je za izjave Spasojevića i predsdtavljanje određenih informacija iz UIKS-a  za  koje, kako Uprava smatra, je trebao da traži dozvolu nadređenih.

Podsjećamo, Menadžmet Uprave za izvršenje krivičnih se ranije oglasio saopštenjem u kojem su naveli da se u potpunosti ograđuju od svih izjava službenika Spasojevića (posebno onih koje sadrže ili mogu sadržati bilo koji politički segment), a koje nijesu spojive sa poslovima i radnim zadacima jednog državnog službenika i namještenika UIKS-a, navodi se u saopštenju UIKS-a.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

STANDARD OBJAVLJUJE ANALIZU SLUČAJA “POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA”: Katnić do detalja opisao i ukazao na kršenja zakona od strane Vijeća Apelacionog suda, niko nije reagovao

Ilibašić: Plate zatvorskih službenika najmanje u regionu

Milošević podnio krivičnu prijavu protiv načelnika Istražnog zatvora

Rakočević: Napad na načelnika Istražnog zatvora nije upozorenje, već beskrupulozni atak na njegov život

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Spasojević više nije načelnik Istražnog zatvora, pokrenut disciplinski postupak

EK dala negativno mišljenje i na Zakon o oduzimanju imovine

Vujačić: Postupci pojedinih političkih partija nanose štetu Crnoj Gori, samo široka, proevropska koalicija može vratiti zemlju na pravi put

Političari žmure dok Crnoj Gori ”nestaju” stanovnici