UP o ubistvu u Tuzima: Đokaj poznat policiji zbog nasilja i droge

Uprava policije oglasila se saopštenjem za medije zbog velikog interesovanja javnosti o ubistvu koje se dogodilo 30. septembra u Tuzima.
UP o ubistvu u Tuzima: Đokaj poznat policiji zbog nasilja i droge

Ilustracija

Potvrdili su da se za osumnjičenm još traga, te da je lice poznato policiji.

“Službenici Uprave policije preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju pronalaženja počinioca ovoga djela.

Takođe obavještavamo javnost da je ovo lice od ranije poznato policiji, te da su policijski službenici u odnosu na njega preduzimali službene mjere i radnje i protiv njega je 26. avgusta 2021. godine podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz čl. 36 stav 2 shodno Zakonu o zaštiti nasilja u porodici.

Prijavu je podnijela njegova bivša nevjenčana supruga Š.B. u kojoj je navela da joj je ovo lice upućivalo prijetnje napadom.”

Odmah po zaprimljenoj prijavi u službenim prostorijama Centra bezbjednosti Podgorica na okolnosti događaja prikupljena su obavještenja od ova dva lica. Sa navodima prijave i sadržajem izjava upoznat dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da u konkretnom događaju nema elemenata bića krivičnog djela.

I.Dj. je lišen slobode zbog prekršaja iz čl. 36 stav 2 shodno Zakonu o zaštiti nasilja u porodici, te je narednog dana, 27.08.2021. godine priveden nadležnom sudiji za prekršaje na dalje postupanje”, navodi se u saopštenju.

“Osim toga, protiv njega su službenici Uprave policije u prethodnom periodu podnijeli i krivične prijave. Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga on je procesuiran 2017. godine, dok je 2019. godine podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje.

Takođe ističemo da je značajno interesovanje u odnosu na događaj od 30. septembra iskazao predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj sa kojim službenici Uprave policije ostvaruju kontinuiranu komunikaciju i saradnju”, zaključili su iz policije. 

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

(FOTO/VIDEO)Patriotska auto kolona: Ustanite Crnogorci, vakat je

IZVJEŠTAJ VDT ZA 2020: Od 438 krivičnih prijava, 403 riješene – manje istraga i pad kriminaliteta u odnosu na 2019.

IZ POLICIJE ZA STANDARD: U CG djeluje 11 klanova, opasnost prijeti i od vjerskog radikalizma i sajber kriminala

Za tri godine šest optužnica za obljubu u Crnoj Gori

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Detalji tragedije u Karabuškom polju: Đokaj pucao suprugu u glavu i grudi, žena koja je bila svjedok doživjela infarkt

Crnogorsko proljeće na društvenim mrežama najavljuje novi patriotski skup

Za rubriku vjerovali ili ne: Nadrealno izvještavanje medija u Srbiji o “Pandora papirima”

Živković: Pandorini papiri i nasilje nad zdravim razumom